OOTDTY Melnās Gaismas Sensors Auto Vadītājs Lukturu Slēdzis VW Golf 5 6 MK5 MK6 Tiguan Touran Jaunu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: touran, sēdekļa maiņa, volkswagen tiguan, phars golf 4, Vw golf 5, jetta mk5, 7 golfs, aria golf 5, jetta mk6, mk6.

    €18.77 €25.02
  • Zīmola Nosaukums: OOTDTY
  • Vienuma Tips: Slēdži
  • Materiāla Tips: Plastmasas
  • Gads: Jauns
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Postenis Svars: 130g
  • Modeļa Nosaukums: 270E1206-15
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: CCC
  • Īpašas Pazīmes: Slēdzis

Funkcijas: Automātiska Lukturu Sensors Un Slēdzis GOLF mk5 mk6 Tiguan Passat B6 Touran Jetta MK5 Šo gaismas sensors ir jaunākā versija, visas funkcijas ir iebūvēts, plug and play!Tā ir atmiņas funkcija, var iestatīt tā, un ļauj to saņemt strādāt jebkurā laikā vēlaties, Daudz labāk nekā iepriekšējā versija!Specifikācijas: Materiāls: Plastmasas Krāsa: Melna Stieples garums: 115cm/45.28" Nē mazumtirdzniecības iepakojumā komplektā ietilpst: Lukturu Slēdzis x 1 Automātisks gaismas sensors x 1 Funkciju Apraksts ................................................ .....................................

1. automātiska pārslēgšanās apgaismojums ------- ieslēdziet AUTO failu, ja apkārtējā spilgtums ir mazāks, nekā noteikts spilgtumu, tā automātiski atver plašu gaismas un tuvās gaismas; ja apkārtējā spilgtuma, ir lielāka, nekā noteikts Spilgtums automātiski izslēdzas gaismas un tuvās gaismas.

2. Automātiska pārslēgšanās pirms miglas lukturi ---- priekšējie miglas lukturi ar gaismas automātiski atvērt un aizvērt.

3. Manuāla pārslēgšana pirms miglas lukturi ---- slēdža poga AUTOMĀTISKĀ pārnesumu var manuāli pārslēgties uz priekšējo un aizmugures miglas lukturis Piezīme: oriģinālais auto lukturu maiņa, AUTO failā var ne izvelciet rokturi pirms un pēc miglas lukturi, mainīt slēdzi, var uz AUTO priekšējā un aizmugures miglas lukturis.

4. Kavējas spilgtu gaismu ------- Apkārtējās vides spilgtuma ir mazāk nekā uzstādītu spilgtumu, galvenais, spēku atvērt pēc 10 sekundēm, lai atvērtu tuvās gaismas, 10 sekundes, lai sāktu motora var pasargāt akumulatoru.

5. Pēc sākuma spilgtu gaismu ---- apkārtējās vides spilgtuma ir mazāk nekā uzstādītu spilgtumu, galvenais, jauda 10 sekunžu laikā, lai palaistu auto, zemas gaismas, tiks atvērtas 3 sekundes, lai atvieglotu ārkārtas braukšanu naktī.

6. Tuneļa režīmā ------------- Tuneļa režīmā ir ērti tunelis vairāk nekā ātrgaitas ceļa, braukšanas, režīms ir ieslēgts, būs atklāt gaismas intensitāte pēkšņi satumsa ātri atvērt mazu gaismu un plašu gaismu, Var efektīvi atrisināt tuneļa vērā sajūta, gaismas lēni problēma; tās trūkums ir tas, ka, braucot pilsētvidē, kad tilts tiks atvērts tuvās gaismas un plašu gaismu, tas ir ieteicams tikai dienā, kad lielu ātrumu, lai atvērtu tuneļa režīmā.

Funkciju iestatījumus ................................................ .....................................

1. Iestatiet displeja apgaismojums - - - - - gaismas slēdzi, kas tiks likts uz plaša, gaismas lietā par vairāk nekā 3 sekundēm, vērpjot ar zemu gaismas stendiem palikt mazāk nekā 1 sekundi, un tad vērpjot atpakaļ uz plašu gaismas faila nosaukums, mirgo gaismas, divas reizes, kas nosaka Panākumus, nemirgo, ka pašreizējā spilgtums ir pārāk spožas, kas nespēja.

2. Uzstādīt tuvās gaismas ---- gaismu slēdzis, novietots zemu gaismas lietā par vairāk nekā 3 sekundēm, vērpjot, lai parādītu plašu lampas stendos palikt mazāk nekā 1 sekundi, un tad vērpjot atpakaļ uz zemas gaismas failu, gaismas flash trīs reizes, kas nosaka panākumus , ne flash, ka pašreizējā spilgtums ir pārāk spožas, kas nespēja.

3. Uzstādīt priekšējie miglas lukturi ---- gaismas slēdzi novietot plašo gaismas lietā par vairāk nekā 3 sekundēm, savīti ar ATUO stendos palikt mazāk nekā 1 sekundi, un pēc tam savīti atpakaļ uz plašu gaismas failu, gaismas flash reiz teica, miglas lukturi ar zemu gaismas ir ieslēgts automātiski, un flash dzenis norāda, ka priekšējie miglas lukturi neieslēdzas ar zemu gaismas

4. Uzstādīt apgaismojuma kavēšanās - Uzstādīt gaismas slēdzi O failu 3 sekundes vai vairāk, vērpjot uz AUTO failu mazāk nekā 1 sekundi, un tad vērpjot atpakaļ uz O failu.Indikators mirgo vienu reizi, kas norāda, ka gaismas ir mazāk, nekā iestatītā vērtība nepārsniedz 0,5 sekundes (Normālā režīmā), mirgo trīs reizes, kas norāda, ka gaismas ir mazāk, nekā iestatītā vērtība ir 5 sekundes pēc tam, kad gaismas (kavēšanās režīmā), gaisma ir ieslēgta divreiz (tunelis režīms), zibspuldze divreiz, lai konstatētu, ka gaismas ir mazāk, nekā iestatītā vērtība 3 sekundes pēc tam, kad gaismas (normālā režīmā)

Piezīme: tuneļa režīms ir piemērots ātrgaitas ceļa, braucot tuneli un tuneļa iedegsies nekavējoties.Parastā režīmā, lai pielāgotos darbojas ātri city road, parasti 3 sekunžu laikā, izmantojot tilta caurumu, lai izvairītos no dienas, pie tilta caurumu gaismas.Kavēšanās režīms ir pielāgots, lai palaistu lēns pilsētas ceļu, parasti 5 sekunžu laikā, izmantojot tilta caurumu, lai izvairītos no dienas tilta caurumu gaismas.

5. Slēdzis miglas lukturi ---- slēdzis, AUTOMĀTISKA failu, kad plašu gaismas vai tuvās gaismas atvērt gadījumā, priekšējo lukturu slēdzis savīti, lai parādītu plašu stendos palikt mazāk nekā 1 sekundi, un tad vērpjot atpakaļ uz AUTO failu, jūs varat manuāli Ieslēgtu priekšējo miglas lukturu un atkārto vienu reizi, lai ieslēgtu priekšējo miglas lukturi.

6. Slēdzis miglas lukturis ---- slēdzis, AUTOMĀTISKA failu, plaša gaismas vai tuvās gaismas atvērt gadījumā, priekšējo lukturu slēdzis savīti O gaismas stendiem palikt mazāk nekā 1 sekundi, un tad vērpjot atpakaļ uz AUTO failu, jūs varat manuāli Ieslēgt miglas lukturis, un pēc tam atkārtojiet operāciju pēc tam, kad jūs izslēdziet miglas lukturis.

Gariplik3212021-02-09
"Perfect, goes up easily. There is even an automatic timing when you cut off the contact."
Franc Comp2021-01-02
"For Seat altea 2004 it works you have to disarm the car and put this and all good on Youtube there is videos all ok"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti