GeerTop Lielu Oxford Telts Brezenta Ūdensizturīgs Tūrisma Paklājiņš īpaši vieglas Pēdas Zemes Lapu Vainagu Mat Āra Pastaigu, Pikniku

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bērnu handprint, nometnes tarp, eureka bivy telts, zemes lapā telts, kempings colchon, edc multi instruments, zemējumu lapa zemējuma dubultā, 3f ul, makšķere rokasgrāmata gredzenu komplektu, tarp.

    €21.66
  • SKU Pelēka: A-FP006 pelēka
  • Modeļa Numurs: A-FP006
  • Ar Palielinātas Režīmā: Iebūvēts Piepūšanas Sūknis
  • Zīmola Nosaukums: GeerTop
  • sku zila: A-FP006 zila
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • SKU Oranža: A-FP006 oranža
  • Materiāls: Oxford
  • Āra Aktivitātes: Nometnes
  • Dampproof Mat Tips: Slēgta Putošana

PRODUKTA APRAKSTS

Liels Oxford paklājs ar izcilu waterproof spēju, ir spēcīga, nav viegli deformētas, un rūpīgi izstrādāti,!Būtībā labākā izvēle pārgājieni, kempings, piknika vietu, zvejas un citām telpām.

FUNKCIJAS

➤ DAUDZFUNKCIONĀLS TARP: nospiedumu var izmantot kā telts brezenta, piknika mat, pludmales paklājiņš, un kempingiem.Un tas ir arī ideāls, kas jāizmanto, lai izveidotu barjeru pret vēju un sauli, must-have āra aktivitātēm.

➤ IZTURĪGA & ŪDENSIZTURĪGS: pēdas nospiedums ir izgatavots no 210D Oksfordas Audums, kas pietiekami izturīgs, lai novērstu nobrāzumi un punkcijas.Mat ir ūdens pretestības līmenis ir vienāds ar PU5000MM, kas nozīmē, ka to var piepildīt ar ūdeni un ir vēl ūdensnecaurlaidīgas!

➤ PORTATĪVO & KOMPAKTS: Tā var būt pildīta kompakts izmērs, kas nāk ar aukliņu maisiņš nodrošina papildu ērtības, lai veiktu un ceļo.To ir viegli mazgāt.Tā ir pārnēsājama ceļojuma laikā.

➤ VIEGLI lietojams: Vienkārši risināties nospiedumu un gulēja uz zemes izmantošanu, un var izmantot likmes(nav iekļautas) un guylines noteikt 6 aizdare no paklāja ar metāla grommet cilpām, kad ņemt to, kā saules nojume.

➤ PIETIEKAMI IZMĒRS: Zemes paklājs ar izmēriem 300 x 220cm(9'10" x 7'3"), var fit 4-5 cilvēki.Tas ir pārnēsājamiem!Svars: 600g (1.32 lbs).Iepakojuma izmērs: 26 x15 x 7cm (10 x 6 x 3).

GALVENĀS IEZĪMES

✔ 210D Oksfordas Auduma ultravieglajiem ūdensizturīgs mat, ir būtiska iespēja kempings, pikniks, makšķerēšana, kalnu tūrisms, un citi āra sporta!

✔ Nospiedumu, ar 6 metāla gredzenu caurumi plašu lietojumu izveidi, nojumes, lietus pārsegs vai dampproof mat jūsu kempinga telts.

✔ Multifunkcionāla Pēdu: Nospiedumu var izmantot kā telts pēdas, telts brezenta, piknika mat, pludmales paklājiņš, un kempingiem.Izmantojiet, lai izveidotu barjeru pret vēju un sauli, must-have āra aktivitātēm.

✔ Ūdensnecaurlaidīgs & Izturīgs

✔ Viegls Un Pārnēsājams

SPECIFIKĀCIJAS

Audums: 210D Oksfordas Audums

Produkta Izmērs: 9'10" x 7'3" (300 x 220cm)

Produkta Svars: 1.32 lbs (600g)

Iepakojuma izmērs: 10 x 6 x 3 cm /26 x 15 x 7cm

Iepakojuma Svars: 1.34 lbs (610g)

Ūdensizturīgs: PU5000MM

IEPAKOJUMA SARAKSTS

1 x GeerTop Nospiedumu

1 x Portable Aukliņu Soma

Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.Izsekošanas Numuru tiks nosūtīts visiem klientiem pēc iepakojuma sūtījumu.Kuģniecības Krievijā/Eiropā mūsu standarta kuģniecības metode attiecas uz Ekonomiku Pastu.Tas prasīs 20-25 darba dienu laikā, lai piegāde.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Mēs delievery preces Ķīna pastu,PostNL pasta,Singapūra Pastu,utt citi postmail,un ja nav īpaši atzīmēja,mēs jums izvēlēties labāko vienu, pēc jūsu adreses.Tas parasti takes15~35days, lai sasniegtu jums tur,bet mums nav garantijas precīzu delievery laiku uz jūsu shippments,jo diffferences custom ieskaita laiku atsevišķās valstīs,kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu sūtījums tiks pārbaudīta un nodota.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par vietējā pasūtījuma izmaksas un nodokļi.Mums ir Noliktavā, DE, UK un U. S. A. Ja jūs vēlaties saņemt šo preci vienā nedēļā, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, lai uzlabotu piegāde.Mēs piedāvājam arī Atopija.lv Standarta Piegāde ar mūsu klientiem.Atopija.lv Standarta Piegāde garantijas, lai aizsargātu kuģus problēmas pircējiem un pārdevējiem.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.Protams, ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, vienkārši sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Atgriešanās:

Problēma

Atgriešanās "Y" vai "N"

Aizstāt "Y" vai "N"

Derīgs

Apliecinājums

Kuģniecības maksa

Komentārs

Kvalitāte

Y

Y

14 dienas

Photoes vai Video

Pārdevējs

Bez mākslīgām Bojājumiem,Pilnu paketi

Nepareizu preci

Y

Y

14 dienas

Photoes vai Video

Pārdevējs

Preces goood stāvoklī, pilnā komplektācijā

Izskats

Y

Y

14 dienas

Pircējs

Preces goood stāvoklī, pilnā komplektācijā

Nepatīk

Y

Y

14 dienas

Pircējs

Preces goood stāvoklī, pilnā komplektācijā Garantija: Visi postenis Nāk ar Pamata un 2 Mēnešu Pārdevējiem Garantijas,ja preci ar defektiem 2 mēneši,Mēs piedāvājam nomaiņa withour papildus Lādētājs(ieskaitot shipping maksu), Pēc tam, kad mēs Saņemam nekvalitatīvu preci.Ja postenis Bojātu pēc 2 Mēnešu,Pircēji joprojām varat to sūtīt atpakaļ,Mēs sazināsimies ar piegādātājiem vai Fabrika Garantija.Pircējiem, Iespējams, Vajadzēs maksāt Kuģniecības maksa nosūtīt aizstāj preci.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu veikalā.Ja ir kāda problēma, Mēs patiesi ceram, ka jums varētu sazināties ar mums nekavējoties, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrālu vai negatīvu atsauksmi, tāpēc, ka mēs varam risināt jūsu problēmas uzreiz, lai jūs esat apmierināts, paldies par jūsu sapratni!Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tevocyan Gago2020-12-16
"Tent got. Sent fast. Delivery 23 days-quickly. Tracked. The quality is very good. In a soft case. The parcel itself is packed perfectly-strong box. Thank you!"
Fjmj Sam24252020-10-01
"Thank you. The tent is very good, I'm pleased."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti