Valentīna Diena, Dzimšanas dienas Dāvanu, Zelta Rozes 24K Zelta Folija Rožu Pušķi, Kāzu Idejas Jaunlaulātie, Lai Sieva Draudzene Rožu Dāvanu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: dzimšanas diena dekori, Dāvanu, zelta gredzens rose, zaļā rozes mākslīgie ziedi, 24k zelta roze, dienas valentīns, st valentīns, 24k gild zelta roze, 24k zelta roze, dāvanu trešdiena:.

    €12.80 €22.46
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Godu: Valentīna Diena
  • Stils: Ziedu
  • Klasifikācijas: Mākslīgie Ziedi
  • Modeļa Numurs: 24K Folijas Pārklājumu Zelta Rožu Pušķis
  • Ziedu Stils: Ziedu Pušķis
  • Materiāls:
  • Veids: Roze

Aizzīmju Punktiem:

1、Ideāls Dāvanas: skaista, nekad izbalēšanu roze vienmēr ir bijusi simbols, mīlestības, skaistuma un atzinību.Mēs īpaši apvieno progresīvu tehnoloģiju, lai nodrošinātu jūs ar 24K mīlestību, rozēm, kas nozīmē mūžību, romantika un kaisle.

2、Ideāli piemērota Jebkuram Gadījumam: Šos burvīgos zelta-tuvās rozes pārstāv mīlestību un svētību.Vērtīgas dāvanas, lai draudzenes, sievas, pirmdienās un skolotājiem par Valentīna Diena, jaungada Diena, Mātes Diena, Pateicības Diena, dzimšanas dienas un laulības priekšlikumi.

3、6 Mūžīgā Rozes: Šis pāris pušķi ir ļoti skaista un dabisko izskatu.Ar dzirkstošo ziedlapiņas un zelta izriet, viņi var palikt spīdīgu daudzus gadus, mūžīgo mīlestības dāvanu.Izcilu dekorēšana!

4、Skaists Izskats: Rožu ziedlapiņas, dzīva lapas, zelta rozes ar dabas vēnas, maiga tekstūra, un skaisti.Izcili izskatu, nekad koroziju, bet tas joprojām saglabās savu apbrīnojamo eleganci.

5、Skaisti Iepakots: Šī rūpīgi izstrādāts pušķis ir iepakotas skaista, spēcīga un izturīga lodziņā un sasieta ar lenti.Nē dāvanu iesaiņojuma vajadzīgs!Kātiņa garums ir vienāds, un to var izmantot atsevišķi.Pilnīgi parādīt savu skaistumu.

Specifikācija:

Nosaukums: 24K Zelta Lapu Rožu Pušķi, Dāvanu Kastē

Rose izmērs: aptuveni 17.5 x 7 collas

Iepakojuma lielums: par 19.7 x 7 x 3 cm

Svars: aptuveni 480g

Gadījumos: Valentīna Diena, Jaunais Gads, Ziemassvētki, Mātes Diena, Pateicības Diena, dzimšanas dienas, kāzu pušķi, mājas dekorēšanai utt.

Iepakojuma Saraksts:

6*Gold Leaf Rose

1*Black Dāvanu Kastē

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

1.Jūs varat veikt Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības Pasūtījumu?

Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu.Un parasti mums nebūs atstāt visu informāciju par mums uz zemes gabali.

2. Kā iegūt izsekošanas informāciju?

Izsekošanas informācija būs pieejama 5-10 dienas pēc tam, kad tika izvesti.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir problēmas sekošanas informāciju.

3.ko darīt, ja jūs saņemsiet bojātu produktu, vai jums nav saņemt produkta aizsardzību laiku?

Ja jūs neesat apmierināti ar produktu, jūs saņemat vai jums nesaņem to , lūdzu, sazinieties ar mums, tiklīdz tu to saņem, pirms jūs atvērt strīdu.Mēs sniegsim labāko risinājumu.

Kuģniecības un iepakojums:

Visi vienumi tiks pārbaudīta un labi iepakotas, pirms nosūtīšanas.Pasūtījumiem tiks nosūtīts robežās 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma pabeigšanas.

Svars paku pa parasto pastu, ir tikai 2kg.Mēs nosūtīsim atsevišķi, ja svars ir virs 2kg.

Parasti tas aizņem apmēram 15 - 60 dienām un varētu būt nedaudz ilgāks laiks, lai kādu attālās zonas.

Jūs varat izvēlēties ātra piegāde metodi, ja jūs vēlaties saņemt paku ātrāk, un lai tas jums būs nepieciešams maksāt kuģniecības maksas.

Vēlreiz un kompensācijas:

Mums būs vēlreiz vai kompensāciju, ja sūtījums pazūd, bojāts transportēšanas laikā vai saņemt

nepareizu preci.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs būsim priecīgi jums palīdzēt.

Atsauksmes :

Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvu atsauksmju, mums būs ļoti appreciated.

Ja ir kaut kas nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs atstāt atsauksmes un mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, kamēr viss ir labi.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti