Lietus Kurpes Ietilpst Vīriešu, Sieviešu Izturīgs, Bez Slīdēšanas Sniega Galošas Īss Lietus Zābaki, Āra Ceļot ar Velosipēdu Apavu Aizsargs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ūdensizturīgs apavu, kāju pārsegi, slidošana kurpes vāciņu, sieviešu lupatu boot, treka velo kurpes, vīrieši rainboot, cute kurpes segtu lietus ūdensizturīgs, soumit ūdensizturīgs lietus pieslēgvietas vāciņu, ūdensizturīgs lietus zābaki vīrietis, krēsla pārsegs sniega, auto segtu pilna.

    €7.79 €12.98
  • Tērps: Vīrieši / Sievietes
  • Zīmola Nosaukums: Arihol
  • krāsa: Melns / Zaļš / Rozā / Violeta / Dzeltena / Zila
  • Modeļa Numurs: Lietus Kurpes
  • Materiāls: Plastmasas
  • Iezīme: Ūdensizturīgs Lietus, Sniega Kurpes
  • Vienuma Tips: Kurpes Attiecas
  • Modelis Tips: Cietie

Funkcijas:

✮PREMIUM ŪDENSNECAURLAIDĪGA PVC MATERIĀLA - 100% augstas elastīgs PVC materiāls, padara lietus bahilas salokāms, izturīgs, atkārtoti un telpas taupīšanas.Kā viengabala pieslēgvietas vāciņš, tas ir bezšuvju un ūdensnecaurlaidīgs, kas, saglabājot sausu, tīru jūsu kurpes un paplašināt dzīves jūsu apavus. ✮VISĀ ŪDENSIZTURĪGS - 1. Bezšuvju neslīdoša dubultā bieza zole kā citām ūdensizturīgs bahilas. 2.Visaptverošu ūdensizturīgs rāvējslēdzējs dizains. 3.Īpašo fanu formas modulāra konstrukcija novērš ūdens noplūdi no jūsu apaviem. ✮DIZAINS ĀRĀ - neslīdoša bieza zole, palielinās berzes ar zemi, un novērst jūs no klupšanas.Ideāls lietus/sniega dienām un ikdienas lietošanai, piemēram, tīrīšanas darbi/ceļojumi/velo/pastaigu/pārgājienu/zveju. ✮VIEGLI uzvilkt &OFF - Plata mute dizains padara to viegli uzlikt un izslēgt, un nāk ar elastīgu auklu uz spazmas, ērti pielāgot pakāpei hermētiskumu.

Par izmēra

Piezīme:lūdzu, skatiet izmēri attēlu, lai nodrošinātu, ka segums ir 0.5 collām lielāks, nekā to garums, vienīgo.Ja jūsu apavi ir smags, izvēlēties lielāku izmēru.Ja nezināt, kuru izmērs ir piemērots tieši jums, jūs var izmērīt garumu jūsu kurpes pirms pasūtījuma veikšanas.

Produkta rāda

Par mums:

100% GARANTIJA: Jūsu apmierināti ir mūsu prioritāte.Ja jums nav apmierināts ar mūsu produktu un piegādes laiku, Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs sniegsim jums apmierināts risinājums Par sūtījumu: Ekonomiskā piegāde: Aizņem 30-60 dienas Standarta piegāde : Ņem 15-35 dienas Ātra piegāde: Ilgst 2-7 dienas

Galina Grishaeva2020-10-31
"looks good. not tryed yet in water. shoes EU43 -> took the XXL, but its a just fit. very fast delivery to Belgium!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti