1PC EDC Misiņa Mini Lietderība Nazis Izpakošana Unboxing Saliekamais Nazis Neatliekamās Medicīniskās Nazi Skalpeli Portatīvo Keychain Rīku Kulons

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 10 nazi keychain, knive, keychain multitool, mini īss saliekamais nazis, edc, papīra skalpeli, asus edc nazi, asmens skalpeli, edc rīks, Misiņš.

    €4.34 €5.42
  • Veids: Kabatas, Multi Instrumenti
  • Zīmola Nosaukums: NY

Lūdzu, Ņemiet vērā: Tā kā asmens nevar iziet drošības pārbaudi, mēs nevaram sūtīt asmens, līdz ar to mēs tikai sūtīt rokturi.Asmens ir universāla skalpeli asmeni, un var iegādāties daudzās vietās.

Produkta apraksts Misiņa mini saliekamais nazis (10 rezerves asmeņi katram nazi) produkta ieviešana ir šādi: Roktura materiāls: augstas kvalitātes misiņa, pakāpe: Hpb 59-1 (pazīstams kā 59 vara) Asmens materiāls: No. 11 ķirurģijas asmens (ļoti asas, aizliegts nepilngadīgajiem) Nazis slēgts garums: 63mm, izvērtās garums: 107mm Asmens garums: 20mm, asmens platākajā: 7mm, asmens biezums: 0.2 mm (plāns) Misiņa roktura biezums: 5.5 mm Produkta iepakojums: OPP maisā neatkarīgs iepakojuma Neto svars: 20g Virsmas apstrāde: matēts matēts tīra misiņa tiek rūpīgi veikts ar rokām, bez apšuvuma vai citu attieksmi uz virsmas, saglabājot sākotnējo tekstūru misiņa.Īpašību dēļ vara, ar laiku, tas pakāpeniski oksidētu uz tās virsmas, veidojot unikālu retro šarma, kas ir vērts spēlēt uzmanīgi.Tur var būt nelielas skrambas un zilumi uz virsmas laikā, izskatu, attieksmi, kas ir ne kvalitātes problēmu.Darīt n nav atvašu, ja jums prātā.Misiņa uzturēšanas padomi: Draugi, kuri saprot, vara materiāliem vajadzētu zināt, ka vara produkti, protams, oksidētu ar laiku.Krāsa mainīsies no baltas uz dzeltena līdz sarkana ar melnu, un tā būs lēni nogulsnes unikāla retro krāsu un tekstūru.Tas ir šarmu vara pati par sevi.Dabas oksidācijas misiņa ir neizbēgama.Tā vietā, oksidācijas padara to vairāk retro izskata un nav nepieciešama īpaša apkope.Bet, ja jums patīk, lai saglabātu to spīdīgu, papildus iegādājoties profesionālo pūtēju uzturēšanu, šķidruma vai pulēšanai ar smilšpapīru, jūs varat izmantot arī šādus ikdienas vienkāršas metodes, apkopes: 1. Ziepes vai vieglu mazgāšanas līdzekli: Ja tas ir tikai pārklāta ar putekļiem vai ļoti netīra, nevis tumšāka, mērcēt to siltā ziepjūdenī un noskalojiet to ar mīkstu auduma gabaliņu.Īpaši netīrās vietas var notīrīt maigi un ar zobu suku. 2. Baltā etiķa, sāls un milti: Šo multi-purpose virtuves priekšmetus var izmantot, lai veiktu ielīmējiet tīru aptumšotā misiņa.Izšķīdina tējkaroti sāls, pusi tasi baltā etiķa un pievieno miltiem, līdz tā kļūst ielīmēt.Noslaucīt uz misiņa, noskalot ar siltu ūdeni pēc 10 minūtēm, un sausa. 3. Ūdens un Siltuma mazliet ūdens un ielieciet 1 ēdamkaroti sāls un 1 ēdamkarote baltā etiķa, lai padarītu cita fiziska sagatavošana pulēšanai misiņa.Lietot šo preparātu, lai misiņa, pēc tam nosusiniet to ar tīru lupatiņu.

Romagnafurs2020-10-02
"All right. Fast shipping"
Ilinsky Ma2020-12-28
"Everything is ok."
Gregvaughan632021-01-05
"ok"
Jano Pogi2020-10-04
"Received the item earlker than expected. Item able to fit nicely with the surgical blade. Will order again soon. Thank You Seller!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti