JJC 95mm Rokas Baltās krāsas Balansa Filtrs Canon, Nikon, Sony, Olympus un Fuji Panasonic DSLR, SLR Mirrorless Kameras Objektīvs Pelēkā Karte

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: canon r5, a7 iii, objektīvi nikon z, 30mm objektīvs, jjc nikon, fotokamera nikon, atlikums de, 16mm sony, būris sony 7, kameras dslr.

    €11.70 €13.00
  • Zīmola Nosaukums: JJC
  • Materiāls: ABS
  • Reālais Izmērs: 150x120x7mm
  • Iepakojums: Jā
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • iepakojuma lielums: 220x185x9mm
  • Neto svars: 46g
  • Bruto svars: 93g
  • Modeļa Numurs: WB-F1

Šeit ir daži saistītie produkti jūsu atsauce

JJC 95mm Rokas Baltās krāsas Balansa Filtrs Canon, Nikon, Sony, Olympus un Fuji Panasonic DSLR, SLR Mirrorless Kameras Objektīvs Pelēkā Karte

Ar JJC WB-F1 Baltās krāsas Balansa Filtrs ļauj ātri un viegli uzstādīt precīzu pielāgotu baltās krāsas balansu.Tas ir īpaši paredzēti kamerām vai video ierakstes ar custom baltā balansa iestatījumiem.Ar saderīgiem objektīviem līdz 95mm, diametrs.Uzstādīt savu objektīvu, lai Manuālās Fokusēšanas režīmā.Auto Baltās krāsas Balansa Režīms, fotografēšana ar JJC Baltās krāsas Balanss Filtru pie sava objektīva.Pirmkārt, izmantot šo fotoattēlu kā atsauce, nosakot pielāgots baltās krāsas balanss; Otrkārt, iestatiet baltās krāsas balansa režīms, kā "pasūtījuma"; Treškārt, fotografēt ar šo situāciju.

Šīs Baltās krāsas Balanss Filtru var izmantot, lai uzstādītu balto balansu-kamera vai, ja jums ir pielāgojot krāsu post-production.Izgatavota no premium ABS materiāls, tas ir spēcīgs un izturīgs.Tas arī nāk ar viegli turēt rokturi.Bez tam, rokturi funkcijas siksniņai viegli uzskaites.

Preces Uzsver

Par kamerām vai video ierakstes ar custom baltā balansa iestatījumi

Ātri noteikt precīzu balto balansu uz kameras vai video ieraksti

Darbojas uz kameras vai pēc ražošanas baltā balansa iestatījums

Saderīgs ar objektīviem līdz 95mm diametrs

Izgatavota no premium ABS materiāla, izturīga un izturīga

Funkcijas siksniņai viegli uzskaites

Softball 642020-11-04
"Works according to the description. Can be learned fotografując in similar places value kelwinach and darować wearing use. Best spisuje up when photographs after dark."
Starrylatina2021-01-12
"Delivery month. Great product! The white color balance is more accurate than using a gray card. Convenient to use. Recommend! Thank you!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti