15 W Magnētisko Bezvadu Lādētāju Automašīnu Ātrās Uzlādes Mount Gaisa Ventilācijas Tālruņa Turētājs iPhone 12 ProMax 12Mini 12Pro Telefons Stāvēt

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ldnio pd lādētāju, mac apple lādētājs, kabeļa pusē, kabelis iphone 12mini, tālruņa lādētājs, lādētājs choetech, zvanu iphone 12, keysion magnētisko bezvadu lādētāju, auto lādētājs mount, c stāvēt fotogrāfija.

    €16.11 €29.29
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Formas Īpatnība: Auto Turētājs
  • Funkcijas: Lietot Ar Tālruņa
  • Iebūvēts Dzesēšanas Ventilators: No
  • Multi-function integrēta: Ar Turētāju
  • Zīmola Nosaukums: CHOETECH
  • Materiāls: Plastmasas
  • Maks. Izejas Jauda: 15W
  • Savienotāja Tips: C Tips
  • Uzlādes Kluču Materiāls: Plastmasas

Aizzīmju Punktiem: 1, Laba Konstrukcija: magnētiskā auto vent mount ir izstrādāta, lai nodrošinātu vienotu kopumu-un-diskā pieredze, saglabājot jūsu ierīci droši nostiprināts un ērti ietvaros apskatīt.Uzvilkt virzienos ainavas vai sākt savu mīļāko dziesmu sarakstu portreta.Intuitīva kabeļu pārvaldības saglabā savu kabeli pie jūsu rokai, lai ātri maksa ir vienmēr sasniedzams.

2、Drošs, Spēcīgs un Magnētisko: augstas kvalitātes bāzes un izturīga ventilācijas klipu nodrošinātu to, ka jūsu magnētisko auto vent mount paliek droši spēkā, izmantojot visu ceļa izciļņiem un pagriezienus.

3、Apskatīt Jebkuru Orientāciju: augstas kvalitātes lodīšu locītavu padara to viegli uzsist no portreta orientāciju, lai ar vienu roku.Iestatīt atskaņošanas sarakstam, portrets un uzsist ainava izmantojiet navigācijas lietotni.

4、Bezšuvju un ar Vienu roku Mount: Iegūt un iet bez apstāšanās, lai mount jūsu ierīci.Magnētiskais stiprinājums ļauj uzstādīt ierīci vietā bez palēninot jums leju.

5、Auto Mount Risinājums: Uzsver, gaisa ventilācijas auto mount risinājums re-iedomājies, īpaši par iPhone jaunu magnētisko risinājums nodrošina vienotu kopumu-un-drive pieredzi.

Specifikācijas:

Funkcijas: iebūvēts magnēts, kas piesaista mobilo tālruni, un nav nokrist, kuģojot uzlādes laikā.

Raksturlielumi: 1. magnētisko pievilkšanas 2. plaša teritorija ar neslīdošu silikona

Materiāla kvalitāte: ABS un silikons

Ieejas spriegums: 5V/2A

Darba likmi: 15W

Uzlādes attālums: ≤ par 8mm/0.31 collas

Piemērojamie modeļi: IOS, par Huawei, lai VIVO, un citi pilns-sērijas bezvadu lādēšanas modeļi saderīgs ar QI standartu.

Izmērs: aptuveni 59*95*29mm/2.32*3.74*1.14 collas

Krāsu kastes izmērs: aptuveni 139*131*63mm/5.47*5.16*2.48 collas

Iepakojuma Saraksts:

Auto Bezvadu Lādētājs*1

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi. 1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti