2gab 16mm Volframa Karbīda Koksnes Slīpēšanas Instruments Griešanai Abrazīvais Disks Rīki Nesa Extreme Veidošanā Disku Slīpmašīna

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: volframa koksnes slīpēšanas ripa, motorzāģi koka, koksnes slīpēšanas ripu, leņķa slīpmašīna, wolfram koksnes slīpēšanas ripa, Augstas Quanlity Koksnes Slīpēšanas Ripa, volframa stienis dzirnaviņas, disku slīpmašīna koka, volframa padoms dzirnaviņas, drillpro metālapstrāde, volframa dzirnaviņas tig.

    €11.46 €20.85
  • Sertifikācija: CE
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Abrazīvais Disks
  • Zīmola Nosaukums: DWZ
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ

Specifikācijas:

Ar leņķa slīpēšanas diska diametrs: 84mm

Atvērums: 16mm

Materiāls: Volframa Karbīda

12 zobu koka griešanai diska diametrs: 65mm

Atvērums: 16mm

Materiāls: 65 mangāna tērauda

Paketi, ieskaitot:

Leņķa slīpmašīnas disks x1

12 zobu koka griešanai plāksnes x1

Funkcijas:

1.Materiāls un izmērs: leņķa slīpmašīnas disks ir izgatavots no volframa karbīda, kas nav viegli, lai izjauktu vai deformēties, jo tā cieta struktūra.Ārējais diametrs, slīpēšanas ripu ir par 84mm/3.3" un 65mm/2.6", caurumu diametrs ir par 16 mm/0.63"; ar koka, kas veido disks ir izgatavots no mangāna tērauda, un gan gravēšana diskus var izmantot ilgu laiku.

2.Pārcelšanās atliekas: Volframa karbīda diski, kas sastāv no simtiem asiem zobiem, kas var ātri noņemt atlikumi, kas ir izturīgāks nekā simtiem paklāji, smilšpapīrs, ietaupīt laiku un pūles, un uzlabot darba efektivitāti.

3.Koka pulēšanas disks: koka pulēšanas disks ir viegli izmantot, ar ātri griešanas ātrumu un augstu lietderības koeficientu.Tas ir piemērots lieces darbu korpusa iekšpusē, un tas ir svarīga ietekme uz mēbeļu apdare, produkta modifikāciju, manuālā DIY, un apgriešana.

4.Plašu lietojumu: Leņķa slīpēšanas diski un 12-zobu koka griešanai diski ir piemēroti tikai nemetāla priekšmetus vai nemetāla materiālu, bet to var izmantot koksnes materiāliem, izsmalcinātu kokapstrādes darbgaldi slīpēšanai, griešanai, kas, pulēšana un slīpēšana, multi-funkcionālo kokapstrādes rīki jums darba vietas.

5.Ko jūs iegūsiet: kastē nāk ar volframa karbīda piedurknēm un koka veidojot plāksnes.To var ātri noņemt atkritumus, un ir funkcijas, ātrās noņemšanas un veidošanā.Var atbilst jūsu atšķirīgas prasības

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti