Jaunākās Palmu Noraidījumu Stylus Smart Pen Zīmuli Touch Pen Apple iPad Pro Gaisa 3rd Gen iPad 6 & 7 Smart Touch Pen

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: stilus pildspalvu ipod, apple zīmuli aizstāt, asus pen irbuli, logitech pildspalvu, aktīvā irbuli palm rejection, ipad zīmuli, ahastyle apple zīmuli, zīmuli, pildspalvu mi, ņemiet vērā, smart pen, pildspalva touch.

    €15.17 €21.67
  • Iepakojums: Jā
  • Garums: 15.5cm
  • Programmu Ekrāna: Kapacitīvais Ekrāns
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Modeļa Numurs: Planšetdatora Pildspalvu
  • Materiāls: Metāla
  • Pieteikumu Markas: Apple
  • Sertifikācija: NAV
  • Pieteikums: Tabletes
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Palmu Noraidījumu Aktīvo Stylus Zīmuli iPad Pro Gaisa 3rd Gen/ iPad 6/iPad 7.

Materiāls: Alumīnija sakausējuma Nomaiņa Nib: 1 mm Akumulators: 0.518 WH 3,7 V 100mAh Darba Laiks: 9~12 Stundas Pilnas Uzlādes Laiks: 40 Min. (5V 1A) Izmērs: 155 x 9 mm

Pēc Izvēles Izmērs: Melns/Balts

Features: Touch-aktivizēts Klp Pieskarieties pieskarieties klp šīs iPad pildspalvu, lai ieslēgtu/izslēgtu.Vienu pogu, dizains, viegli lietot, nav zils-zobs, kas vajadzīgs.Auto Miega Funkciju digitālo pildspalvu varētu izslēgt pēc 10 min tukšgaitā enerģijas taupīšana.Nav jāuztraucas par trūkt jaudas.Viengabala Bezšuvju Ķermeņa Alumīnija sakausējuma korpuss ar anodizing process, stilīgs un minimālisma stilā matētā tekstūra, kā īstu zīmuli.Universāla, Lai iPad un iPad Pro & iPad Air & iPad Mini Ekonomikas Rezerves Irbuli Zīmuli Apple iPad 2018/2019 Versijas, uz iPad (6 & 7 Gen(9.7"&10.2")), iPad Gaisa (3rd Gen), iPad Mini (5th Gen), iPad Pro 11(3)" un iPad Pro 12.9(3.v.).Aalm Noraidījumu & Ērtu Rakstīšanu/Zīmēšanu Sajūta Modernizētas Aktīvo Irbuli iPad Novērš Kļūdaini Pieskaras.Jūs Varat Atpūsties Jūsu Plaukstu Uz iPad Ekrāna, Bez Neērti Stylus Cimdu.Arī Tā lieliski darbojas Norāda, Notability, Dzemdēt, GoodNotes, Noteshelf un tā.

Augstas Precizitātes & No Vrg jaunākās touch zīmuli iPad 2018/2019 visas Versijas ir aprīkotas ar 1 mm un oglekļa šķiedras padoms, kas ir precīzāka un sensitiveo ir nepieciešams, lai tuvinātu rakstīt mazos burtus.Gluda rakstīšanas sajūta, ne mazāk, ne atvērts,ne skrambas,ne trokšņa.

Ilgstošu Akumulatora Dzīvi un Noklikšķiniet Grūti Pārslēgties Pogas, 12 Stundas nepārtraukta darba un 60 dienas gaidīšanas laiks: apmēram 40 Min, vienu uzlādi.Nav nepieciešams, blue-tooth savienojumu.Savukārt par šo aktīvo digitālā pildspalva, vienkārši noklikšķinot uz cietā pogu, un tas automātiski savukārt "Miega Režīms" pēc tukšgaitā 10 Min., lai taupītu enerģiju.ost Mazāk Un Zīmuli iPad Labāk - Mēs Iesakām To 100%

Tas strādā nevainojami un ātri.Tas ir metāla, alumīnija irbulis.Tas ir ļoti izturīgs pret krišanu.Jums vajadzētu zināt par Apple Zīmuli, 1 vai 2, nav visiem iPads izmantot, bet zīmuli mēs pārdod varat darīt to.(Tik ilgi, kā tas ir iPad modelis, kas uzskaitīti iepriekš)

Uzmanību Punktus:

Ar Lagava TTPent5 Zīmuli nav pilna spiediena jūtīgums dinamiskās līnijas biezuma un slīpuma kontrole ēnojumu.--- Irbuli Zīmuli Tikai uz Apple iPad (2018 atbrīvošanu vai vēlāk) --- (Piezīme: Nav Savietojams ar iPad Pro 12.9" (1st Gen un 2nd Gen), iPad 9.7 Pro", iPad Pro 10.5", iPhone un Android ierīces.)

Lagava TTPent5 Funkcijas: 1. Nav zils-zobu vai APP pārī nepieciešama.Vienkārši noklikšķiniet uz ieslēgt/Izslēgt pogu, pirms un pēc izmantošanas. 2. Tas var būt pievienoti iPad pusē, bet tas var būt bez vadiem uzlādēt. 3. Tas pieder grūti ieslēgt/izslēgt pogu, nav nepieciešams uztraukties par misstouch.

4. Palmu Noraidīšanu ir pieejams.

Paketē Iekļauts: 1 x Stylus Zīmulis 1 x Micro-USB Uzlādes Kabelis 1 x Lietošanas Rokasgrāmata

3 x Optisko Padoms

Silts Padomi: 1. Tikai darbu virs modelis.Nav darba iPhone, Android, Microsoft ierīces, iepriekšējām versijām uz iPad.Lūdzu, apstipriniet, modeļa numuru, iepriekš attēlus pirms iegādes. 2. Ja irbuli vai pirkstu nevar rakstīt, lūdzu, iestatiet savu iPad vai iPad Pro šādi: Uzstādījumi--->Apple Zīmuli--->Turn off Apple zīmuli.Uzstādījumi---> Piezīmes--->Turn off "Izdarīt Tikai ar Apple Zīmuli". 3. Lūdzu, pārliecinieties, tā ir pietiekami daudz jaudas, pirms lietošanas. 4. Nevar izmantot pārslēgšanas programmas.

5. VISS par iPad IOS sistēmā ir jāatjaunina, lai iOS 12.2 vai augstāk.

Piezīmes: 1.Manuālā mērīšana, lūdzu, ļauj 1 ~ 5 mm kļūdu,paldies. 2.Lūdzu atstāt mums ziņu par jūsu priekšroku Krāsu,vai mēs nosūtīsim izlases veidā.

Jayhelm132020-10-14
"Similarly, life long product them in most cheap products with tools VE purchased. Working day slightly 싾 겒 this 윦 갆 had four. 닪 륺 product 풂 than chicken-섥 this 얅 I'm reading 걹 clear 곩 닪 륺 걶 specification you want."
Fortyonejr2020-09-10
"Fast delivery with good package. Recommend"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti