Batmax BG-E20 Batetry Grip Canon Battery Grip BG-E20 par Canon 5D Mark IV Digitālo SLR Kameru

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: canon eos r, kā, eos rokturis, canon xti akumulators, d7100, batmax akumulators, karburatoru cb, ēdamais rīks, battery grip canon eos r, canon eos battery grip.

    €35.37 €44.22
  • Zīmola Nosaukums: Batmax
  • Iepakojums: Jā
  • Savietojams ar: Canon 5D Mark IV Digitālo SLR Kameru
  • Barošanas Avots: LP-E6 LP-E6N Akumulators
  • Modelis: BG-E20
  • Der: Canon Battery Grip BG-E20
  • Saderīgu Kameru Zīmolu: Canon

Der Canon Battery Grip BG-E20 un Canon 5D Mark IV Digitālo SLR Kameru

Funkcijas: 1. Canon 5D Mark III 5DS 5DSR DSLR Kameru un nomaiņa BG-E11 2. Powered by līdz 1pc vai 2gab LP-E6 Baterijas (Baterijas NAV iekļautas) 3. Ar 2-step vertikālā slēdža pogai, lai aktivizētu šaušanas tādā pašā veidā kā horizontāls satvēriens 4. Double-sadaļā slēdža, funkciju pogas un skalas ripu viegli, ātri un multi-funkcionālo darbību 5. Ar 1/4" skrūvi caurumu apakšā, var tikt fiksēta uz trijkāja viegli Produkta Apraksts: Šis battery grip), kas ir speciāli paredzēta Canon 5D Mark IV Digitālo SLR Kameru.Aprīkots ar gareniskām slēdzi, jūs varat saņemt vertikālā fotografēšana spēkā ar sānu manipulācijas puses, ļoti viegli un ērti darbību.Ar AE fiksatora / FE lock / index/ samazināt poga, AF punktu izvēles / teicam pogu, un diafragmas / ekspozīcijas kompensācijas poga, atbalsta vairākas funkcijas.Double-sadaļā slēdža, funkciju pogas un skalas ripu viegla un ātra darbība.Ar 1/4" skrūvi caurumu apakšā, var tikt fiksēta uz trijkāja viegli.

Specifikācijas:

Izmēri:153X86X118MM

Svari:410G

Darbības Temperatūra:0~40℃(no 32~104degF)

Paketē Iekļauts:

1 * Battery grip Canon EOS 6D Mark II (Baterijas nav iekļauts)

1* Akumulatora Turētājs

1* Manuālā

Par kuģniecības Parasti, Mēs nosūtīt priekšmetus, 2-3 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.Ja tā ir veicināt dienu, mēs nosūtīt kravas piecu dienu laikā.Parasti, kad mēs nosūtīt ar to, express sistēma aizņem 2-3 darba dienas, lai atjauninātu internetā.Parasti, bezmaksas piegāde, paku var tikt piegādāta pēc 6 nedēļām.Ja jums nav saņēmusi savu sūtījumu laikā, lūdzu, lūdzu, ieteikt mums, mēs izsekot paku.Atgriež & Garantijas 1. 12 mēnešu garantija, esiet droši pirkt. 2. Ja prece ir bojāta, lūdzu, paziņojiet mums 3 dienu laikā pēc tā saņemšanas.Daudz appreciated, ja jūs varat sazināties ar mums tā vietā, atverot strīdu. 3. Ja tā nav-mākslīgais bojājumu 12 mēnešu laikā, jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.Mēs nosūtīsim jums aizstāšanu, pēc tam, kad saņemts bojāts viens.Atsauksmes Jūsu apmierinošu ir mūsu galvenais mērķis un jūsu atsauksmes, kas var push mums iet vēl tālāk.Ja jūs atbilstat ar mūsu produktiem un mūsu pakalpojumu, lūdzu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigznēm atsauksmes.Ja jums nav apmierināt ar mūsu produktu, mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Darba laiks pirmdiena-sestdiena: 9:00-18:30 Paziņojumā: Otru reizi ir pieejams, mēs cenšamies, lai pakalpojums jums jebkurā laikā jūsu ērtībai, kā mēs varam.LAIPNI lūdzam

Tarkada542021-01-26
"A good handle, the battery charge sees, everything works."
Macbook152020-12-09
"Combined well being over. Slightly lighter feeling this feels like a toy but genuine used the truckload comparison stable Busin."
Soulassasiniv2020-12-16
"To Canon EOS 5D Mark 4 came perfectly. Everything works. The color is not different from the camera. Recommend."
Salsaanvegas2020-10-30
"Perfect I am really satisfied"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti