Panna 24 cm zīmogs. Alauns. Mayer Boch 29728

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kettl, vara galda piederumi, 18v akumulatoru bosch, 12 v akumulatoru makita, bocho, burka cukurs, galda piederumu komplekts tērauda, john mayer t krekls, john mayer, rievotās maker.

    €11.39
  • Zīmola Nosaukums: Mayer&Boch

Apraksts: panna ar marmora skaidiņas Mayer Boch ir izgatavoti no augstas kvalitātes zīmogu alumīnija un ir aprīkota ar non-stick pārklājumu īpašu spēku.Pārklājums ir non-stick siltumizturīgas, aizsargā pannu no skrāpējumiem, ir videi draudzīga un pilnīgi droši, bez kaitīgiem savienojumus un piemaisījumus.Sakarā ar to, ka pārtikas nedeg un nav stick uz pārklājuma panna, tas ir viegli un ātri mazgāt.Izturīgs indukcijas apakšā pannas ir izturīgas pret bojājumu un deformāciju.Ergonomiskie rokturi no Bakelīts nav uzkarst un nav slīdēšanas.Šī panna ir nepieciešama cepšanai un ugunsdzēsības dažādiem ēdieniem.Piemērots lietošanai uz visu veidu plātnēs.Īpašības: Pannas Mayer Boch Materiāls: alumīnijs.Iekšējais pārklājums: non-stick.Rokturi: Bakelīts.Krāsa: Melna.Diametrs: 24 cm.Pērles Augstums: 5 cm.Izmērs: 42,5x24x5 cm.Svars: 526,9 grami.Izcelsmes valsts: Ķīna.

Kote4ka 7772020-12-27
"We learned how to use aluminum with dignity. Easy convenient frying pan. Especially at such a price. Received the order quickly by courier."
Lonely Angel22020-12-27
"Despite the fact that the price is not expensive-the quality is not even a bad frying pan! Something to quickly cook very well. Who needs an economy, I recommend."
Garfyeeld12020-12-27
"Frying pan is not expensive and convenient. There are no complaints about quality. Received order quickly. Thank you!"
Danik Muravsky2020-12-27
"Frying Pan is easy and convenient to cook. Delivery accelerated-very convenient. Thank you!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti