Smieklīgi Roku Adīt Tamborēt Beanie Cepure Pieaugušajiem Bērniem Ziemas Personības Briesmīgs Smadzeņu Cietā Krāsu Galvaskausa Vāciņu Halloween Cosplay Prop

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: adītas cepures roku darbs, bārda adīt, bomber cepure sievietēm, beanie boss halloween, smadzeņu klp, rasta parūka, cepure, zeķes, cepuri toddler, roku darbs adīt cepures, beanie halloween.

    €8.96 €10.93
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Daudzums: 1 Gab.
  • Nodaļas Nosaukums: Pieaugušie
  • Vienuma Tips: Skullies & Beanies
  • Modeļa Numurs: cepure
  • Materiāls: Akrila
  • Stils: Jaunums
  • Modelis Tips: Cietie
  • Dzimums: Unisex

73267 Vīrieši Sievietes Cepure Iespējas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Unikāls smadzeņu formas dizains, ar rokām austi, chunky tamborētas trikotāžas, vienkrāsainu, 8 krāsas, lai jūs varētu izvēlēties.Izgatavots no augstas kvalitātes trikotāžas audums, nodrošina siltumu un komfortu.Anti-statiska, izturīga, ērti valkāt.Elastīgs un pielāgojams, kas izgatavoti, lai ietilptu vidusmēra galvu.Pieaugušie/bērni lielums izvēles, lieliski piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm.Tā ir brīnišķīga dāvana dizaineru/inženieru/programmētāji/studenti, kuri izmanto savas smadzenes vairāk.Labāko Halloween Dekorācijas, Ziemassvētku Dāvanu, Pateicības dāvanu, Dzimšanas dienas dāvanu, Valentīna Dienas dāvana draudzenei, sievai. 1 cepure tikai, citi piederumi demo attēlā nav iekļauti!Specifikācija: Materiāls: Adīts Audums pēc Izvēles Krāsa: Bēša, Melna, Zaļa, Rožu Sarkana, Haki, Rozā, Sarkans, Dzeltens Izvēles Izmērs: Bērnu ieteicamais vecums: 3-10 gadi, B Pieaugušo galvas apkārtmērs: 56-60cm(22.05-23.62 gadā) Daudzums: 1 gab Silts prompt: 1.Āzijas cilvēkiem izmērs ir 1 vai 2 izmēri ir mazāki nekā Eiropas un Amerikas. 2.Lūdzu, ņemiet vērā, ka zemā temperatūrā mazgā,nav balinātāju un vieta saskaņā ar dedzinošā saulē diezgan ilgu laiku. 3.Kā dažādas mērīšanas metodes,tas notiks 1-3 cm novirze par objektus,lūdzu, pārliecinieties, ka tas ir labi, lai jūs, pirms pasūtīšanas. 4.Jo dažādu monitoru un lamplight,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu objektu,tiešām paldies par sapratni!Komplektā ietilpst: 1 x Cepure(bez mazumtirdzniecības iepakojumā)

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti