Teleskopiskie Apģērbu Stienis, Regulējams Teleskopisko Dušas Aizkaru Stangas Un Piederumi Pagarināt Spriedzi Pole Pakaramais Pavasara Loa

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: klp organizators pakaramais, stienis telescop, nojume spriegotājatspere, metāla spriegotājatsperes, sienas pakaramais stienis, skrūve bungas, avenger teleskopiskie pakaramais, aizkaru sliedes, kaste skaļrunis, locīšanas aizkaru stieņi.

    €8.20 €10.79
  • Zīmola Nosaukums: XINCHEN
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Ir Salokāms, vai Ne: No
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Ir Pagarināms vai Ne: Jā
  • Instalācijas Veids: Piekārtiem

Lai apmierinātu vairāk vajadzībām, jūs varat izmantot to kā stienis drēbju skapis, drēbju pakaramais, kurpju plaukts, un aizkaru stienis labāk izmantot savas telpas.

Galvenās Iezīmes

NEGAIDĪTA KOMBINĀCIJA

Jūs varat brīvi apvienot stieņi' izvietojumu, lai, ka, skapji vai plaukti būs vairāk vietas.Viegli lietot, bez skrūvēm nepieciešams, gumijas uzgali, lai pasargātu skapji un nekad nav caurumi.RAŽOŠANAS PROCESS

Stienis ir izgatavots no augsta oglekļa tērauda, un glezna ar augstu kvalitāti padara virsmu tīru un gludu, vienkāršs un atsaucīgs, spēcīgs un izturīgs.Ar neslīdošu gumijas galvām abos galos rod palielinātu berzi, ērtības jūsu lietošanai.

KOROZIJAS UN RŪSAS IZTURĪGS

Izgatavots no izturīga nerūsējošā tērauda un plastmasas ar matēta apdare; izmantojot elektrostatisko tehnoloģija, lai izvairītos no rūsas, justies vienmērīgu un izsmalcinātu, samazinātu berzi un apturēšanu.

VIEGLI UZSTĀDĪT

Spriedzi Stienis Ir Vienkārši Pagarināt, Velciet Un Vērpjot, Nav Instrumentu, Nekādas Urbšanas, Nekādas Bojājumu; Ar neslīdošu Gumijas Galvām Abos Galos Rod Palielinātu Berzi, Ērtības Jūsu Lietošanai.Specifikācijas

Materiāli

Nerūsējošā Tērauda

Produkta Svars

500G

Produkta Izmēri

50-70CM

Iepakojuma Saturs

Teleskopiskie Apģērbu Stieni × 1 Piezīme

Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, ar faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsu parādīts uz attēla.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti