Automašīnu Durvju Klipu Panelis Pry Rīku Plastmasas Apdares Noņemšanas Instrumenti Parocīgs Āķis Auto Radio Audio Līstes Virsgaismas Remonts, Demontāža Rīks

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: honda accord muffler, auto prese, auto rīks, edc oranža, lg pry rīks, pdr bīdstieņa, mazo pry rīks, āmurs jumta, atvēršanas ziņkārīgo rīki, auto pelējuma.

    €18.22 €23.66
  • Vairākas Paražas: auto audio / radio/durvju/logu utt.
  • Iepakojums: portatīvā uzglabāšanas maiss
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Feature2: anti-skrambas & laborsaving
  • Modeļa Numurs: Auto Apdares Noņemšanas Rīks
  • Feature1: automašīnas paneļa apdare pārcelšanās
  • Materiāls: Izgatavots no POM

Automašīnu Durvju Klipu Panelis Pry Rīku Plastmasas Apdares Noņemšanas Instrumenti Rokas - H eld Auto Radio Audio Līstes virsgaismas Remonts D isassembly Rīks

Funkcijas:

Piemērošanas joma auto stereo instalēt instrumenti auto stereo likvidēšanai.

Ideāli piemērots ievietošana un izņemšana auto durvju un logu apdare, līstes, paneļi, emblēmas un tamlīdzīgi piederumi, klipus.Piemērojami starplikas, instrumentu galds, instrumentu konsole, audio kontroles jomā.

Anti-scratch un laborsaving rīku komplektu, der jebkuram auto modelim, tas varētu samazināt nodiluma iespēju iekšējās auto dekorēšana.

Ar dizainu, unikālu anti-scratch un laborsaving.Visu veidu līdzekļus, kas atbilst jūsu dažādām vajadzībām.Dažādas formas plastmasas stūriem var strādāt lielākā daļa no malām un sarežģītas līknes.

Ērta Šo rīku komplekts ir must ir par auto cienītājiem, un tā ir spēja diasssemble un remonta automašīnas stereo, viegli izmantot.Praktisks un pārnēsājams rīku komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas un metāla materiāls, tā ir praktiskas, viegli lietot un pārnēsāt, ir ilgs kalpošanas laiks.

Dārgais draugs, ja jūs vienkārši vēlaties, lai nopirktu dažus, lūdzu, noklikšķiniet uz saites zemāk, vai sazināties ar mums tieši

Specifikācijas:

1. PP:

- Apdares Noņemšanas Instrumenti

2. Nerūsējošā Tērauda:

- Stereo Taustiņu Remvoval Rīki

- Stieples Gala Rwmoval Rīki

- U-veida Stereo Noņemšanas Instrumenti

3. Mangāna Tērauda + PPE Rokturi:

- Klipu Plier

- Noņemšanas Stiprinājums

- Precizitāte Āķis Izvēlēties

Padomi:

- Lai pagarinātu kalpošanas laiku, lūdzu, glabājiet to vēsā vietā un izvairīties no tiešiem saules stariem.

- Laikā, lielu spēku, nepieciešama gadījumos, lūdzu, izmantojiet metāla aizdari noņemšanas palīdzēt, Metāla vienmēr ir stiprāka, nekā Plastmasas.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti