Auto Mirgojošs LED Gaismas Garāža, Autostāvvieta Signālu "Stop" Zīme LED Stop Zīmi Novietošanas Palīgs Garāžas Mirgojošs Signāls

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: garāžas autostāvvieta palīgs, auto garag, pulksteņu parks, garāžas stop gaismas, garāžas autostāvvieta, acs vīna, durvju slēdzenes smart garāža, led palīdzība uz ceļa, autostāvvieta-garāža, parkošanās palīgs.

    €20.73 €24.98
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vienuma Tips: Autostāvvieta Palīdzība
  • Zīmola Nosaukums: QILEJVS

Motīvs: ✓Ideāls šaurās telpās, piemēram, jūsu garāžu un piebraucamais ceļš – Mirgojoša LED Stop Zīmi Atbalsta Autostāvvieta zemu gaismas situāciju, lai novērstu jūs no hitting jūsu transportlīdzekļa pret Iespiedumiem, Objektiem un Skrāpējumiem. ✓Tas ir 2 X Alternatīvas, kas Mirgo uzkrītošā Iekšējo LED Gaismas ✓Tas nāk ar 4 posmiem, kas ietver; 2 Portatīvie svērto bāzi, kas var būt pastāvīgi kopā, elastīgs stienis, mirgojošs led apgaismojums. 2 AG-13 pogu-cell baterijas (iekļautas). ✓Regulējams Stabu Jums Pielāgot Un Tas ir Viegli Montēt ✓Viegli Salikt un Izjaukt; Portatīvo, par Paražām, Jebkur un augstumu līdz 53 collas Postenis Tips :Signālu "Stop" Zīme Materiāls: ABS Krāsa:Kā Attēlā Izmērs: sīkāku,lūdzu, skatīt foto.Daudzums:1 Gab.Piezīme: Izmērs manuāla mērīšana, tur var būt no 0 līdz 3mm kļūdas, kas pieder pie normāla parādība.Un sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!Paketē iekļauts: 1 x Pc Signālu "Stop" Zīme.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti