Augu Izgulējumu Krēms Medicīnas aukstā komprese Ielīmējiet Ārstēt Spiediena Čūlas, Čūlu Festering Brūces Dzīšanas Veselības Aprūpes Ziede

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pet ārstēt launcher, brūču pārsēju roll, veselības, pistoli, smidzināšanas ūdens, cold pack, medicīnas istrument, krēms scorpion, krēms tīģeris, anti bedsore spilvena, putnu tējkanna.

    €4.13 €5.16
  • Name1: Augu Izgulējumu Krējums
  • NAME3: Ārstēt Spiediena Čūlas, Čūlu Festering Ziede
  • Name2: Medicīnas aukstā komprese Ielīmējiet
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • NAME4: Brūču Veselības Aprūpes Ziede
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null

Augu Izgulējumu Krēms Medicīnas aukstā komprese Ielīmējiet Ārstēt Spiediena Čūlas, Čūlu Festering Brūces Dzīšanas Veselības Aprūpes Ziede

Piezīme: Šis produkts ir bez ārējā iepakojuma un Ķīniešu rokasgrāmata.Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, skatiet lapā.

Produkta Rokasgrāmatu

[Produkta nosaukums] medicīnas bedsore krējums

【Specifikācijas] aicina 20g

[Produkta apraksts] Šis produkts sastāv no pudeles (vai šļūtenes) un gēla.Gēla sastāvā ir hidrofils polimēra materiāla (karbomērs), glicerīns, dialkil četraizvietotā amonija sāls, želatīns, parabēnus, medicīnas cinka oksīds, pigmenti, garšas, attīrīts ūdens u.c.

[Paredzētajam lietojumam] Piemērots aukstā komprese attieksmi pret slēgts mīksto audu, antipruritic un pretiekaisuma.Tā tiek izmantota autonoma attieksmi pret niezi simptomi, piemēram, izgulējumu, scabies, pinnes, ādas apsārtums, dermatīti, ekzēmas, utt.

[Lietošanas] Piemēro šo produktu, lai skartās zonas, masāža maigi, lai absorbētu, 2-3 reizes dienā. [Piesardzības pasākumi] 1. Ja jums ir alerģija uz šī produkta vai izraisīt niezi un citas nepatīkamas reakcijas, pārtrauciet to lietot.

2. Lūdzu, izmetiet to pareizi pēc lietošanas.

3. Šis produkts ir fizisko produktu, un pacientiem ar pastāvīgu smagi simptomi, nepieciešams diagnosticēt un ārstēt ar ārstu.

4. Lūdzu, saglabājiet šo produktu bērniem nepieejamā vietā.

5. Zīdaiņiem un bērniem jāizmanto uzraudzībā pieaugušajiem, lai novērstu ļaunprātīgu izmantošanu un ēšanas.

【Uzglabāšanas] aicina Nosegts, turēt vēsā, tumšā vietā.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti