Kāzu dzelzs arkas, ziedu plaukts balonu arkas, kāzu pielāgotu kvadrātveida loka rāmis, kāzu dekorēšana fona rāmja

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: augu stends, kāzu arkas, vienkārši dārza arkas, hotsale kāzu fona, skirta kāzu loki, svētku, kāzu dekori, fleurs, vienkāršu kāzu ziedu arkas, metāla zelta arka, zaļā kāzu vārtiem.

    €71.07 €98.70
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

specifikācijas: Krāsa: Zelta / balta Materiāls: Dzelzs Postenis tips: izliektu glabāšanas Iespēja: kāzu noformēšana, dzimšanas dienas svinības, pasākumu puses Izmērs: 2M*1M (6.56*3.28 pēdu) 2M81.5M (6.56*4.92 pēdu) 2 * 2m (6.56 * 6.56 ft) Caurules diametrs: 25 mm (1 ")

Uzmanību

1: krāsas var nedaudz atšķirties.Sakarā ar konfigurāciju, datora monitora, mērīšanas metode atšķiras, ļaujot izmēru novirze no 1 līdz 3 cm.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā. 2: Jo projekts ir pārāk liels, mēs sadalīt to, jūs varat viegli izveidot savienojumu, paldies. 3: Tur var būt nelielas deformācijas transportēšanas laikā.Kalibrēšanas un saskarnes, iespējams, nav pilnībā ievietota, bet tas neietekmēs izmantošanu.Esiet uzmanīgi, kad ievietojat. 4: Krāsa būs nokrist transportēšanas laikā.Jūs varat aptvert to ar ziediem. 5: cena visiem produktiem, kas neietver papildu nodevas un nodokļi, kā arī tālvadības adresi, piegādes maksa.Tas ir ārpus mūsu kontroles.Lūdzu, pārliecinieties, ka pirms iepirkšanās kopā ar mums. 6: Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, pastāstiet mums, mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, un mēs atrisinātu problēmu, cik drīz vien iespējams.Paldies!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti