Gandhanra Autentisks Tibetas Lingam Dziedāšanas Bļoda Kopums,Mūsdienu Atjaunošanās Seno Lingam Skaņas Bļodā,Handcrafted Nepālā

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: rotaslietas nepāla, tibetas nepāla, dziedāt bļodā tibetiešu, buda status, lielu skaņas bļoda, bļodā dzied, bļoda rīsu, bļodā tibetas brazīlija, bļodā tibetiešu, zila dziedāšanas bļoda.

    €43.35
  • Pakete Ietver: 1 * Dziedāšanas Bļoda
  • Tēma: Budisms
  • Svars: 635g / 22.4oz
  • Ražošanas process: Roku kalšanas un Gravēšanas
  • Izcelsme: NP(Izcelsmes valsts)
  • Bezmaksas Dāvanu 2: 1 * Spilvena (Random Krāsu)
  • Materiāls: 7 Metāliem
  • Bezmaksas Dāvanu 1: 1 * Aitu Ādas Rožkoka Āmuru
  • Izmērs: 12.5cm * 7cm(4.95 * 2.76 inches)
  • Reģionālā Funkcija: Indija

7612743633852685 Gandhanra HandForged Dziedāšanas Bļoda No Nepālas US $ 39.99 / USD 16.99 / US $ 29.99 /

AUTENTISKS ROKU METĀLKALUMI 4.95" LINGAM MEDITĀCIJA BĻODU KOMPLEKTS

Antīko lingam dziedošie trauki ir parasti ļoti dārgi, jo tie ir vieni no pirmajiem un retākajām dziedāšanas bļodas Pasaulē, domājams, ir veidojušies 16. gadsimtā.Šī autentisku skaņu bļoda bija handcrafted ar Himalaju Pakājē ar Nepālas amatnieki, kas iekļauts mantojums un unikāla dizaina lingam bļodiņas, lai sniegtu tīra holistisko dziedināšanu skaņas.Komplektā ietilpst Rožkoka striker ietin ādas un rokas šuj spilvenu.

ROKU KALTI AR LINGAM SIMBOLS

A lingam (Sanskritā: लिङ्ग IAST: liṅga, lit. "zīmi, simbolu vai zīmi"), dažkārt tiek dēvēta kā lingas vai Šiva linga, ir abstrakts vai aniconic pārstāvību Hindu dievība Šiva jo Šivaisms.Saskaņā ar Sivaya Subramuniyaswami, ar lingam nozīmē trīs perfections Šiva.Ar ovālas formas augšējo daļu, Shivalingam pārstāv Parashiva un apakšējā daļa Shivalingam sauc pitha ir Parashakti.Jo Parashiva pilnību, Šiva ir absolūta realitāte, mūžīgas, bezveidīgs un spaceless.Jo Parashakti pilnību, Šiva ir visu iespiedies, tīra apziņa, enerģijas un pirmatnējo būtību, visu, kas pastāv, un tā ir forma, atšķirībā no Parashiva, kas ir bezveidīgs.Saskaņā ar Rohit Dasgupta, ar lingam simbolizē Šiva Hinduismā, un tas ir arī falla simbols.Kopš 19. gadsimta, teikts, Dasgupta, tautas literatūrā ir pārstāvējis lingam kā vīriešu dzimuma orgānu.Šis skats kontrastē ar tradicionālo abstraktas vērtības, kuras tās pārstāv Šivaisms, kur lingam-yoni atsauc atmiņā vīrišķā un sievišķā principiem kopumā radīšanu un visu eksistenci.

UNIKĀLO LINGAM DIZAINS UZLABO MEDITĀCIJA, RELAKSĀCIJA UN DOMĀŠANAS

Šī skaņa bļoda ir unikāli raksturo lingam - nelielā izvirzījuma, kas novietoti pie centra iekšējās bļodas, kas nodrošina skaistu rezonansi, kas uzlabo joga, meditācija, lūgšana, čakru dziedināšanas un domāšanas veidu.Skaņas un vibrācijām, veicina atvieglinātas valsts ideāls dziļas meditācijas, radošo domāšanu un intuitīvu ziņas.

VIEGLI SPĒLĒT MESMERIZING SIGNĀLUS HOLISTISKO DZIEDINĀŠANU

Dziedināšanas procesi tiek sākti ar entraining mūsu smadzeņu, lai sinhronizētu ar perfektu rezonanse no bļodiņas.Jūs varat viegli spēlēt mierīgu un mesmerizing signāli par šo unikālo Tibetas dziedāšanas bļoda, lai izveidotu enerģijas veidu zāles, kas mazina stresu un veicina garīgo, garīgo un fizisko dziedināšanu.

IDEĀLS IZMĒRS, LAI PANĀKTU JEBKUR

Šo bļodu komplekts ir kompakts un viegli var ceļot kopā ar jums visur.Dot jogas nodarbības, birojā vai atkāpsies.Tas ir pietiekami mazs, lai ietilptu plaukstā, vēl dzied ar tīru, kārtojumu signālus.

ROKU PĀRBAUDĪTA UN TESTĒTA, LAI GARANTĒTU PERFEKTU SKAŅAS KVALITĀTI

Mēs nodrošina, ka tā ražo un pārdod tikai augstākās kvalitātes un labāko spēļu Tibetas dziedāšanas bļoda komplekti, ar roku pārbaudot un testējot katru komplekts perfektu skaņas kvalitāti.Mēs esam atpakaļ mūsu kvalitātes ar mūža garantiju.

SPECIFIKĀCIJAS

Materiāls: Vara Ķermeņa Un Koka Āmurs

Ražošanas process: rokas kalšanas un gravēšanas

Diametrs: 12.5 cm / 4.95 collas

Augstums: 7cm / 2.76 collas

Svars: 635g / 22.4 oz

Paketē Iekļauts:

1 x Dziedāšanas Bļoda

1 x Aitādas Rokā Āmuru

1 x Bļoda Mat (Random Krāsu)

APRAKSTS

Pilnmēness Dziedāšanas Bļoda, arī sava veida joga, kas ir sava veida lēzenu skaņas, kas ir kā zvans, kas var padarīt cilvēkus ātri atpūsties uz mieru.

Pilnmēness, kas ir ļoti vērtīgs, tikai par pilnmēness, kas katru mēnesi un tas tiek veikts pilns mēness bez stiprs vējš un tumši mākoņi.

Ir septiņi amatnieku vairāk nekā 40 gadus vecs, kurš veikt pagriezienus septiņos virzienos un āmurs tos pēc kārtas.

Nedrīkst būt nekādas secības kļūdas vidū.Pretējā gadījumā, viņi tiks atzīta par nederīgu un jāatkārto.

Materiāls ir septiņi metāli (zelts, sudrabs, varš, dzelzs, alva, svins, dzīvsudrabs), un attiecība ir noslēpums.

Pārsteidza bļodas tiek izmantoti daži Budistu reliģisko praksi pavadīt periodiem, meditācijas un dziesmām.

Pārsteidza un dziedāt podi tiek plaši pielietoti mūzikas veidošanā, meditācijas un relaksācijas, kā arī par personīgo garīgumu.

Tie ir kļuvuši populāri ar mūzikas terapeiti, skaņas dziednieki un jogas praktizētājiem.

Papildus tradicionālajām lietošanas meditācija, Tibetas dziedošie trauki ir izmantota dziļu relaksāciju, stresa samazināšana, holistiskā dziedniecība, Reiki, čakru līdzsvarošana, un Pasaules mūzikas.

Daudzi cilvēki uzskata, ka bagāts maisījums harmoniski pieskaņas, kas zvani ražo, ir tieša ietekme uz to čakrām.

Mēs cenšamies nodrošināt precīzu informāciju par dziedāšanas bļodiņas mēs pārdodam.Jums būs atrast precīzu bildes un apraksti.

Šie speciāli noregulēta Tibetas dziedošie trauki radīt skaņas, kas atsaukties uz dziļo relaksāciju, kas, protams, palīdz viens ieiet meditācijas.

KĀ SPĒLĒT BOULINGU

Tie bieži vien spēlēja pārsteidzoši, bet daži-pazīstams kā dziedošie trauki-var arī spēlēt arī, pagriežot āmuru ap ārpus loka, lai iegūtu ilgstošu muzikālo piezīme.

Michauxphilippe1232020-12-22
"A lovely bowl, nicely packed. All right and arrived just in time, as I marked in the order."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti