CO2 Regulators Muciņa Alus Regulators ar Spiediena Samazināšanas Vārstu, Gāzes 0-3000PSI (Dual Platums) Oglekļa Dioksīda Reduktoru

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: jaucējkrāns muciņa cornelius, porcelāna īgņa, alus muciņa, skābekļa regulators, kornēlijs muciņa 10l, muciņa vārsts, īgņa, pārspiediena vārsts, alus krāna, argona manometru.

    €27.59 €33.23
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Zīmola Nosaukums: OOTDTY
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: 4n45799
  • Sertifikācija: NAV

Motīvs:

1.【Uztur Konsekventu Spiedienu] aicina bloķēšanas gredzenu var ātri bloķēts bez atkārtotas noregulēšanas, Un uztur stabilu Co2 spiedienu, kam nav noplūdes.Izturīga izturīga dual platums alus regulatora funkcijas, daudzpakāpju struktūra, kas jums sniedz daudz precīzāku kontroli, veicot nelielas korekcijas, lai izejas spiediens.

2.【Viegli Pielāgot & Lasīt] aicina Uz kegerator regulators ir viegli regulējams ar roku, Veicot korekcijas, bez piepūles, pat pie sasalšanas temperatūras.Vai tas ir bārs, kempings vai ģimenes sanākšana, šis alus muciņa regulators ir jūsu labākā izvēle.

3.【Vārsts & Shut Off Vārsts] aicina Par pievienoto drošību, pieskarieties regulators ir rokasgrāmata spiediens, izlaišanas vārsts, kas atbrīvo spiedienu pie 55-65 PSI.Tur ir arī shut off vārsts uz co2 spiediena regulētājs, kas ļauj uzreiz izslēdzot spiedienu, lai muciņa bez dublēšana gāzes līnijas un novērš sālsūdenim uz alus muciņa regulators.

4. Var izmantot arī dažādas gāzes, tostarp: CO2, skābeklis, argons, hēlija un slāpekļa.

5. Regulatoram ir liela struktūra, augstas plūsmas, un tā ir aprīkota ar precizitāti diafragmu, lai iegūtu precīzu korekciju.

6. Regulators arī ir liela regulēšanas poga, viegli pielāgot.

Specifikācijas:

Krāsa:Melna + Sudraba

Materiāls: Nerūsējošais tērauds +Vara

Piezīme:

Postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķirties no datora monitora, jo monitori nav kalibrēti pats.

Lūdzu, ļauj 1-3mm nelielas novirzes dēļ manuāla mērīšana.Paldies!

Pakete Ietver:

1 x CO2 Regulators

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti