Jaunu Ierašanos !!! 4 Ass USB Starplaikos Padome Interfeiss USBCNC ar Rokturi Kontrolieris CNC Router

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: cnc controll valde, 5 virzienu vadības, cnc router, ceturtā 4 ass, cnc vadības, usb cnc metāla, cnc usb controler, asv cnc router, mustang kakla spilvens, artcam programmatūra.

    €33.45 €36.76
  • izcelsmes vieta: Jiangsu, Ķīna (Mainland)
  • Ostas: usb ports
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmērs: 13.53x8.25CM
  • Modeļa Numurs: USBCNCV4.0
  • Svars: 0.45kgs
  • Preci: 4 ass USBCNC kontrolieris
  • krāsa: sarkana

1 x 4 Ass USBCNC starplaikos padome 1 x Rokas Kontrolieris 1 x USB Kabelis, CD ar iekļautu angļu lietotāja rokasgrāmata, programmatūras un reģistra kods.Tas ir Video lejupielādes adrese: ddcnc.com/file/usbCNCV4.rar

1. Produkti īss ievads

USBCNCV4.0 ir augstas veiktspējas kustību kontrolieris, kas balstīts uz DATORA programmatūras USBCNC kontroles sistēma var pabeigt pāreju no G kodu, lai izveidotu savienojumu stepper motor vadītāja kustības kontroles signālu, nepieprasot nekādus papildu aparatūru un programmatūru.Šīs kontroles karte ir saderīga ar lielāko daļu stepper vadītāja un servo vadītāja,tas ir ideāls pārzinis, ka tā vietā, paralēli Mach3 saskarnes panelis.

2. Datoru sistēmas prasības

Minimālā konfigurācija:

1) CPU:1 ghz

2) Atmiņa: 512 mb

3) 500MB brīvas vietas

4) DIRECTX9 grafikas ierīce ar WDDM 1.0 vai jaunāku draiveri

5) USB 2.0 interfeiss

6) Net FRAMEWORK 3.5SP1

Ieteicamā konfigurācija:

1) PROCESORS:2GHz dikaryon

2) Atmiņa: 2GB;

3) 1G brīvas vietas

4) DIRECTX9 grafikas ierīce ar WDDM 1.0 vai jaunāku draiveri

5) USB 2.0 interfeiss

6) Net FRAMEWORK 3.5SP1

3.Ražošanas izskats un izmērs

1. Pēc pārskatīšanas,V4 versiju, izmantojot sarkano PCB kuģa, PCB lielums ir 135.3*82.5 mm.;

2. Priekšā šauru malu novieto ar USB, komunikācijas interfeiss un DB9 roku vadības interfeiss ērtības klientiem, kas novilkta no lietas panelis tieši;

3. Back-end šauras malas ir spēks ievades un izvades saskarne un 3 releja izejas saskarne; relejs ir spēcīga iejaukšanās avots, relejs prom no dizaina galvenās kontroles čipu, tā veicina stabilitāti kuģa;

4. Viens no diviem plaša puses ir stepper motors, un galvenais axiscontrol signāla izejas;

5. Uz citu pusi, divas plašas puses ir avārijas stop, manuālo ātruma ievadi, ierobežojot ieejas interfeisu; vienā pusē ieejas, otra puse izejas savienojuma režīms ir vienkāršs un ērts;

6. 5V un 12V strāvas modulis, kompakts neatkarību, drošību, stabilitāti;

7. Ārējās nodrošinātu sistēmas stabilitāti efektīvi strādāt ar kristāla aktīvās un galvenais kontroles čipu vairogs;

8. Programmatūra ir USBCNC,ne mach3,pls piezīme!

4.Detalizētas funkcionālās ievads

A. Karti, ieejas spriegums: 15~36V;

B. Ierobežot ostas darba spriegums: 12V;

C. Stepper motor vadības signāla izejas spriegums: 5V;

D. Ārējo barošanas spriegums: 12V;

Piezīme: atzīmētas 15~36VDC ir ieejas interfeisu, kas apzīmēti 12V ir izejas saskarne, nevar vadu nepareizi.

Nav vergu funkciju!

5.Funkciju definīcija un katra moduļa

A) USB interfeiss ir savienojums ar datoru USB portu, izmantojot šo interfeisu,jūs varat izmantot programmatūru, usbcnc, lai kontrolētu šī kuģa, šo USB interfeiss ir kvadrātveida B interfeiss,lūdzu, izmantojiet USB2.0 savienojumu kabelis, kas ar ekranējumu un magnētisko un nedrīkst pārsniegt 2 metrus garš.

B) Puses vadības bloku saskarne, ārējās puses vadības bloku, var izmantot šo interfeisu, lai piekļūtu sistēmas interfeiss ir standarta DB9 formu, tās definīcija, kā parādīts šajā tabulā.

Tabula 4-1 Roku vadības interfeiss definīcija

C) Strāvas indikators, kā parādīts attēlā iepriekš D10 rādītājs ir front-end USB strāvas indikators, šī gaisma deg pēc tam, kad USB porta savienojumu ar datoru , D2 zemāk ir back-end strāvas indikatora gaisma, šī gaisma arī būs izgaismots, kad valdes karte, darba spēka pieejamības ar to.

D) Valdes karte programmaparatūras jaunināšanas pogu uz AUGŠU un reset pogu, PIRMKĀRT, firmware ir atjaunināts, lai jaunināšanas pogu nav nepieciešams izmantot, reset pogu var izmantot, ja nepieciešams restartēt, jo valdes vaina.

E) Manuālo ātruma kontroles interfeisu,vadu savienojuma režīmu, kā parādīts nākamajā attēlā .

F) Robežu ieejas interfeisu.Ierobežot interfeiss definīcijas, kas ir uzskaitīti šajā tabulā

Tabula 4-2 Ierobežot interfeiss definīcija

Ierobežotāju, savienojums, kā parādīts attēlā 1-8~ attēls 1-10

G) Vārpstas kontroles selektora slēdzi, kā parādīts Attēlā 1-6, slēdzis taustiņu shift, līdz S1 stāvoklī vārpstas ātruma kontroles ; pārslēgšanas slēdža pozīciju Uz zemāk izejas kontroles MIGLA stafetē .

H) Ārējo pārtraukt un atjaunot saskarni; 2 pēdas iezīmēja PAUZES pievienojiet apturēt slēdzis, 2 pēdas iezīmēja RESET connection reset slēdzi.

I) Programmatūras MIGLA kontroles releja izejas, programmatūras iestatījumus izejas apzīmētas ar 3., noteikts no augšas uz leju, 3 pēdas ir NC , NĒ , COM .

J) Programmatūra PLŪDU kontroles releja izejas ,izejas atzīmēti 2 programmatūras iestatījumi , kas definēts no augšas uz leju, 3 pēdas ir NC , NĒ , COM .

K) Programmatūras VĀRPSTAS kontroles releja izejas , izejas apzīmētas 1 programmatūras iestatījumus , kas definēts no augšas uz leju, 3 pēdas ir NC , NĒ , COM .

L) Valdes darba strāvas ieejas, virs līmeņiem negatīvi turpmāk kā valdes parakstīts, lūdzu, pievērsiet uzmanību ievade DC 15~36V, pārsprieguma vai mainītu savienojumu sabojās valde.

M) 12V izejas saskarne.kā valdes atzīmēts, GND ir -, 12V ir +.

N) Vārpstas kontroles izejas interfeiss: definīcijas, savukārt, lai GND DIR PWM2 12V, respektīvi ir zemes,pagrieziena signāla izejas, vārpstveida, 0~10V ātruma kontroles signālu izvadi, 12V izejas.

Neguinhongprostituto2021-01-16
"Only the sayangkan code license does not exist in the disc .. I buy the kit is already several times .."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti