Zēni/Meitenes Bērnu Gultiņa Mobilo Mežu Naktī Bērnistaba Mobilo Apdare Jutos

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: mobilo apdare zelta, boho pirmsskolas decal, mežu bērnu istaba, bērnu boho dekori, babi gulta, izveide, mobilo bebe, foto baby room, augu jutos, mamma bērnu gultiņas, bērnistabu dekoru jauniešiem.

    €2.38 €4.33
  • Stils: Eiropa
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Stikla
  • Tēma: AUGU

Zēni/Meitenes Bērnu Gultiņa Mobilo Mežu Naktī Bērnistaba Mobilo Apdare Jutos

Apraksts:

Katram mobilajam ir 4 koki, 4 mākoņi, 5 zvaigznes un 1 roku šūtas un pildījuma kalnu.Bērnu gultiņa piederumi ietver krāsas: pelēka, evergreen, dzeltens un balts

Hops diametrs ir 20 cm

Katrs elements no šī mobilā ir izveidots no videi draudzīga, hipoalerģiska jutos augstākās kvalitātes, viegli piepildīta ar hipoalergēna apdruka.Tas ir nontoxic.Tikai videi draudzīgus materiālus, kas rūpējas par jūsu mazuļa veselību tiek izmantoti.

Cilpas augšpusē hops karājas no bērnu gultiņa turētāja vai no griestiem.

Strādā ar jebkuru bērnudārzos vai bērnu istabā interjera krāsu dizainu.

Tas bija kaut kas un koka pārvietojamās tiek veikts ar unikālu 3-D dizainu, kas ne tikai padara to glītu no pieaugušo viedokļa, bet arī interesanti no bērnu skatu.

Izgatavots no Videi Draudzīga, Jutos ar Bambusa Rāmi.Gabali ir regulējams!Vienkārši pārvietot uz augšu vai uz leju, lai vēlamo izvietojumu.

Brīnišķīgi, Vienkārši un Unikālu Istabas Dekors vai Dāvana Bērnu Dušas, Dzimšanas dienas vai Reģistra!

Lūk, kā:

Šādas kustības mobile in motion ne tikai stiprina muskuļus, kas kontrolē acu kustības, bet arī palīdzot tām pareizi attīstīties.

Kad bērni ir vairāk galvu kontroles viņi var sekot mobilajiem telefoniem' kustības, pagriežot vai, paceļot savu galvu un stiprināt muskuļus, kas kontrolē galvas kustību.

Drīz jūsu bērnam sāk panākt, lai karājas rotaļlietas, ar rokām, kas palīdz viņiem attīstīt roku un acu koordināciju.Tas arī palīdz smadzenēm, lai saprastu, attāluma, lai bērniem attīstītu telpisko izpratni.

Iepakojums Saraksts:

1 x Bērnu Istabas Rotājumi

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti