BUNEE Matu Veidošana Šķiedras Matu Izkrišana Korektors par Retināšanas Matu Dabisks, Sabiezējums Pulveris 27.5 g

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: melni mati vīriešiem, matu augu, būvlaukuma drošība, 7 dienas matu eļļa, matu augšanas, stevia, zhangguang 101b matu folikulus, indigo pulveris, bārs lentes, chebe pulveris matu augšanu eļļa.

    €3.55 €6.45
  • Zīmola Nosaukums: abody
  • Ražošanas Licence: --
  • Modeļa Numurs: BUNEE Matu Veidošana Sabiezējums Pulveris
  • Vienuma Tips: Matu Izkrišana Produkts
  • Sastāvdaļas: dabas un drošu sastāvdaļas
  • NETO MASAS: 27.5 g
  • Daudzums: 1 Gab.

Vai jūs esat satraukumu ar zaudēt matus pakāpeniski sakarā ar fizikālo faktoru vai ārējiem faktoriem, piemēram, spiedienu no darba?Vai jūs joprojām cīnās ar matu retināšanas vai matu izkrišana?Tad jūs varat izmēģināt mūsu Matu Veidošana Šķiedras.Tas būs efektīvi piedāvā tūlītēju rezultātu sabiezējums jūsu matiem.Ar to, jūs redzēsiet uzreiz pilnīgāku un biezāki mati!

Iezīmes: Izgatavots no 100% dabas un drošu sastāvdaļas, ļauna cilvēka organismā.Matu šķiedras ir nenosakāms, un maisījums perfekti savu dabisko matu krāsu, padarot matus, šķiet, vairāk dabas.Tas darbojas uzreiz, kas aptver matu retināšanas vai kails plankumiem, jo saskaņā 30 sekundes.Tas var pretoties vēja, lietus, un sviedriem, bet to var viegli izņemt ar šampūnu.Matu krāsa pulveris nav taukaina vai eļļaina, un tas saglabā savu volumized un bieza visu dienu.Piemērojams attiecībā uz lielāko daļu matu izkrišana, piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm, padarot tos pārliecināti.Ļoti viegli lietojama, ir ideāls veids, lai uzreiz padarītu jūsu matu stingrāka un biezāka.

Kā Lietot: 1. Pārliecinieties, ka jūsu mati ir pilnīgi sausi. (Piezīme: Jums ir to izmantot par sausiem matiem.) 2. Uzmanīgi sakrata, vai arī pieskarieties pudeli, lai izkliedētu šķiedras uz retināšanas jomās.

(Ja piemēro teritorijās tuvumā pieres aukla, lūdzu bloķēt pieres, lai izvairītos no šķiedras, kas uz sejas vai acīs.) 3. Tas ir naudas sods, lai veido jūsu matus ar ķemmi, pēc tam, kad izmantojat produktu. 4. Cieši cieši un glabāt prom no saules gaismas vai mitruma, kad to neizmanto.

Piezīmes: 1. Šī matu korektors ir ar īslaicīgu efektu.Tas nav pastāvīgs, un jūs var viegli noņemt ar šampūnu. 2. Ja jūsu mati ir pilnīgi kails, mēs iesakām jums to iegādāties.

Specifikācijas: Krāsa: Melns, Balts, Pelēks, Sarkanbrūns, Tumši Brūns, Vidēji brūns, Gaiši Brūns, Blondīne, Vidēji Blonds, Gaiši Blonda (nav obligāts) Neto Svars: 27.5 g / 0.97 unci, Iepakojuma Svars: 98g / 3.46 unci Iepakojuma Izmērs: 120 * 45 * 45mm / 4.72 * 1.77 * 1.77 jo

Iepakojums Saraksts: 1 * Matu Veidošana Šķiedras

Piegāde:

1.Mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.

2.Mēs kuģis ar China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus .

3.Ja jums nav saņemt preci pēc 45 dienu laikā,lūdzu sazinieties ar mums.Mēs veiksim visas mūsu pūles, lai atrisinātu problēmu.

4.Mums nav atbildīgs par kavējumiem causedby muitas,Importa nodokļiem,nodokļiem vai citiem muitasmaksa.

Garantijas laiks:

1.Visas preces ir 1 gadu garantija.JA jūsu pirkums neatbilst tirgus prasībām atbilstoša kvalitāte, atbilstība mērķim vai spēles aprakstu, Mēs varam pārliecinieties, ka jūsu problēmas ir atrisinātas .

2.Nepareizi-nosūtīti priekšmeti, Lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc dzemdībām.Mēs organizēt, lai nodrošinātu pareizu priekšmetu vai atgriezt visus jūsu maksājumu.

3.Par bojātiem vai bojātu produktu,lūdzu, fotografēt vai filmēt,mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti