"Eiropa 2020" Sexy Muca Atlēts Sieviešu Novājēšanu Shapewear Vēders Kontroles Biksītes Ar Augstu Jostas Treneris Body Shaper Boyshort Saspringts Īsu Jauda

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: body shaper slaids viduklis, vēders jostas, slavenā vidukļa treneris, rozā vidukļa treneris, vintage vidukļa treneris, izmēra vidukļa treneris, wasit treneris, vēdera shaper sievietēm, vidukļa treneris sa, omg vidukļa treneris, butt lift īss.

    €9.53
  • Zīmola Nosaukums: MOONBIFFY
  • Neķītrs Attēlu: No
  • Auduma Veids: Vilnas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vadības Līmenis: Sabiedrība
  • Modeļa Numurs: BB436
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Seksuāli Divdomīgs: No
  • Materiāls: Spandex
  • Shapewear: Kontroles Biksītes
  • Vienuma Tips: Shapers
  • Apdare: NAV
  • Biezums: STANDARTA

mūsu veikalā suppport VAIRUMTIRDZNIECĪBAS un DROPSHIPPING ,aicinām iegādāties !

Sexy Muca Atlēts Sieviešu Novājēšanu Shapewear Vēders Kontroles Biksītes Ar Augstu Jostas Treneris Body Shaper Boyshort Saspringts Īsu Jauda

Funkcijas :

1. Izmērs : S ,M ,L ,XL slaidinošu, Tauku Kompresijas Vēders cincher / Augsta vidukļa treneris Muca Atlēts Kontroles Bikses Boyshort Sieviešu Kāzu Vakara fDress Velkot Apakšveļa Shapewear Body Shaper Īss, Īss .

2. PĀRSTEIDZOŠS IZMAIŅAS : lielākā daļa zinātnisko projektu, paredzēts darīt, jums būs vairāk lepni attēls.Augstais viduklis konstrukcija nodrošina augšstilba kompresijas šorti ar gludu dizainu, kas padara jums izskatīties labi jebkurā kleita vai apģērbs, lai jūs justies pārliecināti, uzreiz!

3. SAGLABĀT SHPAE VISU DIENU : Šī ir perfekta organizācija kontroles shapewear, tas nav roll leju pie kuņģa, un ir gaismas atkaulošanu, lai nodrošinātu saspringts ķermeņa formas ir jāpaliek spēkā.Mūsu klientiem patīk, kā viegli izmantot, un cik ērti tas shapewear ir, lai saglabātu to uz visu dienu.

4. LIELS VIDUKĻA ATBALSTS : Ja jums ir muguras problēmas, mūsu viduklis trenažieri, piemēram, kompresijas saistvielu ap vidukli, lai piedāvātu jostasvietas atbalstu, palīdzētu mazināt sāpes un uzlabot stāju.

5. PIEMĒROTS JEBKURAM GADĪJUMAM : Kleita jūsu Shapewear ikdienas dzīvē vai jaunu izskatu īpašos gadījumos, piemēram, dzimšanas dienas, svinības, kāzas utt.Sniegt jums pārliecību, lai jums daudz skaistu un personību.

6. MĪKSTS UN ELPOJOŠS : Biksītes ir izgatavotas no 15% Spandex + 85% Neilons, elpojošs un pietiekami ērti valkāšanai visas dienas garumā, sviedriem un bez komforta, antibakteriāla, mitruma wicking.AUGSTĀKĀ Kvalitāte par Labu Cenu!Lūdzu, izlasiet izmēri uzmanīgi, pirms jūs iegādāties šo preci.

Pakete ietver :

1 Gabals VAI 2 Gabals Augsta vidukļa Kontroles Biksītes .

Lūdzu uzmanību :

ja jūs vēlaties Loģistikas ātrāka un drošāka ,lūdzu, izvēlieties piegādes metodi "Atopija.lv Standarta Shippin g" ,paldies !

Paziņojums :

Ja jums ir jebkādas prasības ,piemēram, krāsu vai izmēru problēmas ,lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt ,mēs centīsimies, lai pielāgotos jums ,paldies !!!IZMĒRS DIAGRAMMAS Izmērus Jostasvietu Postenis Garums cm cm cm cm S 23.5-26 66-66 16.8 42 M 26-28.3 66-72 17.2 43 L 28.3-30.5 72-78 17.6 44 XL 30.5-32.3 78-82 18.0 45 ja jums ir starp izmērs ,es ieteiktu liela izmēra, lai jūs ,paldies !

Piezīme : m anual mērījumu ,tas ir 2-3 cm starpība .

Postenis P i c t u r s :

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti