Carveit Cirsts Koka Gadījumos OnePlus 8T Koka Luksusa Aizsardzības Korpusa Eco Gravēšana OnePlus8T Shell Atdzist Personas Telefonu Vāciņus

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pad oneplus 8t, onepluse 7 pro gadījumā, vivo y11, 8t gadījumā, atrast x2, 6t gadījumā, oneplus 8t pro, 8t oneplus, zaķis tālruni, baseins koka lietā.

    €7.28 €14.55
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Aprīkots Gadījumā
  • Dizains: Karikatūra
  • Saderīgu Zīmols: Oneplus
  • Funkcijas: Slim Bambusa Koksnes Atpakaļ Coque Būtiska
  • Zīmola Nosaukums: Carveit

Iezīmes - Roku darbs Cietā Īsta Koka Finiera, kas ir integrēta ar Gumijas Apvalku Nemanāmi, uzrādot Koka Videi Draudzīgas īpašības un sasniegt Labākus liela Ietekme Veiktspēju Izmērs - Vienkārši, dabas stilu, lai jūsu Mobilais upscale un labākās jūtas. - Gludas tekstūras, vienmērīgu polijas, piedāvājot jums labi un ērti rokturi. -Precīzi Izgriezt Pogām un Ostām, kas Ļautu Pilnībā Piekļūt, lai Kontrolētu jūsu Mobilais Slim divlīmeņu lieljaudas Aizsardzības gadījumā Mobilais 1. Premium faktisko faktūru, no mīksta koka, tas ir viegli grip un pieskarties ērti. 2. Gumijas un Īsta koka nostiprināšana Bufera attiecas uz visiem 4 stūriem un ietver paceltām malām un biezāku lūpu piedāvā pilnīgi aizsardzības ekrāns un fotokamera. 3. Smago Nodokļa Kritums Aizsardzību gadījumā, ja iekšējā ir vadāma izveidota mīksta iekšpuse silikona slāni; Viegli uzstādīt un noņemt, nesabojājot vai nesaskrāpē tālruņa korpusu. 4. Izrunā pogas ir viegli justies un nospiediet, lai gan lieliem izgriezumiem fit visvairāk kabeļi. 5. Kas ardabīga koka, lai tā bija veselīga un nebija dīvaini, ķīmiskās smakas. 6. Lieljaudas kritums aizsardzības kaste var piedāvā labāko izturība pret pilienus jūsu ierīci, samazinājās. 7. Strādā 100%, ar Bezvadu Lādēšanas Paliktņa, Tikai likt jūsu Mobilais uz lādēšanas paliktņa, nav nepieciešams veikt gadījumā pie 8. turpmāk dizainu, vienkāršu vēl elegants,un Izejvielas ir dabīgas koksnes Katra koka gadījumā neizskatās tāpat kā citas pateicoties unikālam dabas koksnes graudu.

CARVEIT ir apņēmusies izstrādāt un dalīties ar koka idejas tiem, kas ir sajūsmā par lauku stils, dabiska, īsta koka izceļ eleganto izskatu jūsu jauns Mobilais , bet Mīkstas gumijas interjera piedāvā jūsu Mobilais ideālu aizsardzību pret skrāpējumiem, triecieniem un traipus,Unikālu, stilīgs un elegants plānas slim dizaina un ideāli aizsardzību jūsu Mobilais.

Intim Para2020-12-13
"ok"
Princeofthemillineum2020-11-27
"I do not recommend this product as I suspect it is very poor quality it is very thick in the back and very thin on the sides those who protect badly from the shock on the sides plus there is no rubber that exceeds a little of the screen to protect it in case of fall screen forward"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti