150cm Karikatūra Zivju Vēja Zeķes Karoga Krāsains Japāņu Stila Windsock Karpas Koinobori Dāvanas Zivju Vēja Streamer Mājas Puse Dekori

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: papīra karodziņi puse, karpa karogu, kite windsock, svītrains vēja zeķes, neilona windsock, dzimšanas diena streamer, auduma karogs vainags, windsock, lielu vēja zeķes, big jig zvejas vilinājums.

    €7.20 €7.74
  • Materiāls: Satīns
  • Veids, Vairumtirdzniecība: No
  • Produkta Klasifikācija: Baneri
  • Iestatīt Tipu: No
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Paketē Iekļauts:

1 x Koinobori Karogu

Funkcijas:

Kio Karoga Windsocks var viegli piestiprināt no tikai par jebkur, ar šarnīra klipu var Lidot Uz Ilgu Laiku, Nav pole vai papildus iekavās nepieciešama.Ar Windsocks būs redzams visiem, kas iet ar.

Tas ir vintage Japāņu Koi Zivju Vēja karogu, Dārza Dekori ir 59inch ilgi, izgatavoti no Neilona, un sašūtām malām ar hops iebūvēta augšējā daļā, kas palīdz uzturēt windsock formu.

Izgatavoti no augstas kvalitātes auduma, var lielu saglabāt to elastīgu un skaistu visā pilnībā tā lietderīgās lietošanas laikā.Ilgstoša asas, spilgtas krāsas un žūst ātri.

Ir plašs lietojums, ļoti gudrs, liels, mājas apdare, āra aktivitātes, dārzs, terases, durvis, parāde, ceremonija, svētku svinības, un vairāk.

Specifikācija:

- Materiāls: Satīns

- Garums:150cm (59in)

- Karpas vienmēr ir uzskatījusi par savu apņēmību un stingru gribu.

- Tas uzskats, karpa ir simbols spēka un stiprības var izsekot atpakaļ uz leģenda, Ķīnā, kur ir teiciens, ka karpas var peldēt pret straumi uz augšu strauji plūst Hwang Ho upes kļūt pūķis.

- Tie ir bieži redzams Japāņu mākslas darbu, kā peldēšana, līdz ūdenskritumiem vai spēcīgas upes straumes.

- Visā Japānas, Koi Nobori ir redzams visā pagalmos katra ģimene ir mājās, aptuveni nedēļu pirms 5.maijā, lai pēc nedēļas.

- Par Japāņu Zēna dienā, 5.maijā katru gadu šie vēja zeķes ir nolido svinības drošību, veselību un izturību zēnu no katra ģimene Japānā.

- Krāsains acīs (it īpaši skatoties no Vilciena), ir neticami, kā viņi ir redzējuši izmētāts pa laukiem.

- "Krāsains karpas karekļi" ir slaveno simbolu, lai atzīmētu "Bērnu diena".Daudzi vecāki parādītu viņiem, cerot, ka bērni izaugs ar drosmi un gudrību.

Piezīme:

1.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2.Pateicoties manuāla mērīšana un dažādas mērīšanas metodes, lūdzu, ļauj 1-3cm novirze.Paldies!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti