Nerūsējošā Tērauda Apstrādāti Profesionālā Šūšanas Šūšanas Šķēres Zig Zag Auduma Amatniecības Šķēres

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: šķērveida tailor, medmāsas metāla šķērveida, kia pinking šķēres, frizieru piederumi, instrumenti, , kreiso roku robotu šķēres, piederumi šujmašīnas, šķērveida līkloču, ierīču šūt, organza audums materiāls, koraļļu šķēres.

    €6.76 €11.66
  • Garums: 15cm
  • Trīsstūra Teeth3: 7mm zobu attālums
  • Loka Teeth2: 5mm zobu attālums
  • Trīsstūra Teeth1: 3mm zobu attālums
  • Izmērs: none
  • Loka Teeth3: 7mm zobu attālums
  • Trīsstūra Teeth2: 5mm zobu attālums
  • Loka Teeth1: 3mm zobu attālums
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Biezums: 0.7 cm
  • Modeļa Numurs: JJ193337

Funkcijas 1, kas Ir būtiska, lai jūsu šujmašīnas kaste.Asiem asmeņiem ir zāģa zobiem/ arced, nevis taisni atstājot līkloču modelis, kā jūs izgriezt, sawtooth/ arc modeli var ierobežot garums nodiluši diegi nepabeigtu auduma malas un tādējādi mazinātu kaitējumu.(Piezīme: ir dažas eļļas asmeņiem, un tas novērš rūsas veidošanos.Tāpēc pirms lietošanas, lūdzu, rūpīgi noslaukiet to uz augšu.) 2, lieliska dāvana jūsu mīļotajai.XEMZ pinking šķēres ir mīksts rokturis, kas izgatavots no augstas kvalitātes ABS un TPR materiāla.Arī rokturis ir optimizēts, plānāks un gludāka, ķermenis, kas šķiet atbilstoši jūsu rokās. 3, Neviens projekts ir pārāk liels, lai šīs šķēres!Ar vēdekļveida/ robotu lāpstiņu piešķirt projektiem, kas mazliet sīkāk, kas nozīmē, tie ir ideāls quilting, šūšanas un apmales.Tās var izmantot arī uz auduma vai papīra, jo tie piedāvā ilgstošu asu malu, kas izcirtņi visu ceļu uz galu. 4, Dažādu collu pinking šķēres funkcija, nerūsējošā tērauda, žiletes asiem asmeņiem, lai ērti un perfekta dekoratīvā griešana.Par heavy duty asmeņi nodrošina katru cut ir asas un kraukšķīgus, kas padara šīs šķēres liels jebkura projekta vai konstrukcijas. 5, kas Izgatavoti no lieljaudas Rūpniecības Grade Augsta Oglekļa Tērauda, kas ir spēcīgākas un grūtāk , izturīgs ilgu laiku, izmantojot un asu izmantot viegli un bez piepūles.Izmērs: Trīsstūra Zobi(3mm zobu attālums) Trijstūra Zobi(5mm zobu attālums) Trijstūra Zobi(7mm zobu attālums) Loka Zobi(3mm zobu attālums) Loka Zobi(5mm zobu attālums) Loka Zobi(7mm zobu attālums)

Par mums

1. Mums ir mūsu pašu aizjūras noliktavas, tostarp daudzās valstīs / reģionos, izvēlaties mūs, lai jūs varētu saņemt preču ātrāk, es uzskatu, ka tas ir tas, kas jūs sagaida

2. Mēs garantējam, produktu kvalitāti un cenšamies padarīt jūs esat apmierināti ar produktiem

3. Mēs piedāvājam kvalitatīvu pakalpojumu, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs pacietīgi atbildēt uz jūsu jautājumiem.

4. Mūsu jaunie produkti ir lielas atlaides, un mums būs patīkami pārsteigts, ja mēs pievēršam uzmanību tam, lai mūsu veikalu laiku

Atgriezties&refound

Ja jūs neesat apmierināti ar produktu,pls ne sāk strīdu,pls sazinieties ar mums laiks,mēs sniegsim risinājumu, metodi ASAP.

. Strīds ir ne tikai veids, kā slove problēmu,tas ir labāk, priecīgi slove to.paldies.

. Ja mūsu atbildību,mēs pieņemt atpakaļ preces vai kompensāciju.

. Ja apstiprināt trūkstošos ar loģistikas,mēs to pārbaudīt un vēlreiz.

. Ja jums nav saņēmušas savus objektus,pls sazinieties ar mums.

. Galvenokārt,paku ieradīsieties noteiktajā laikā,bet var būt dažreiz būs kavēšanās,pls, esiet pacietīgi un waitting uz pāris dienām,paldies par sapratni.

Atsauksmes

Ja jums patīk mūsu pakalpojumu, lūdzu, dod 5 zvaigžņu.Pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negagive atsauksmes,mēs varam sagatavju līdz jūsu apmierinātību.Tad mēs uzlabot mūsu pakalpojumus.

Paldies par jūsu pasūtījumu un sadarbību ar mūsu patiesi.

Rembo 12782020-11-14
"Poor quality, barely cut paper, looks used. Not worth what they charge! Disappointed"
Fsufuntimes2020-09-14
"Product does not conform to the description, I came only number 1 scissor, when ordering is not specified which spedissero only one, but do believe that they are number 3 of various sizes! The seller this it should specify in the photos and when placing the order. Don't recommend it"
Andychr172020-09-18
"The product as intended but was very slow compared to advertised as forecast."
Kathvonzealand2020-09-18
"The product as intended but was very slow compared to advertised as forecast."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti