1gb BYEPAIN Ceļa Lencēm Atbalstu Aizsargs - Mazina ceļa skriemelis Tendinīts - Džemperi Ceļa Mensicus Asaru

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ceļa gabali, ceļa locītavas sāpes, Cīpslas, kinezioloģijas ceļa, plānas potītes atbalsts lencēm, muguras sāpes, piegāde uz kazahstānu, plecu plaukstas ortoze, lencēm zobu, grāmatu yosoo.

    €4.43 €7.39
  • Dropshipping: Jā
  • Ietekme: Atbrīvot Sāpes No Slimības
  • Materiāls: Kompozīta Materiālu
  • Zīmola Nosaukums: BYEPAIN
  • Modeļa Numurs: A0773
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Iepakojuma Saturs:

1gb * Ceļa Lencēm Atbalstu

Izmērs:

tērps ceļa ir perimetru: 25cm – 45cm / 9.8 collu-no 17,7 collas

Funkcijas:

1. Ja jūs meklējat, jūsu awesome ceļgalu atbalstu, kas ir efektīva, lai samazinātu pēcoperācijas ceļgalu sāpēm, celms un artrītu.Šeit ir.Mūsu ceļa figūriekavas ir arī ideālu aizsardzību ACL, PCL un MCL saites un samazina iespējamo traumu laikā, intensīvas slodzes vai intensīvas lietošanas.

2.Cits Pārdevējs nevar Jums Dot Garantiju Par Komfortu Produkta, Bet Mūsu Premium Ceļgalu Atbalstu ir Atvērt ceļa skriemelis Dizains Atbalstu un Kompresiju Ap Ceļgalu un Cīpslas Jomās, lai Dziedēt Ceļa Aizskar.Kāpēc riskēt ar citu cilvēku ?Mūsu Produkts Jums Dod Mūža Garantiju.

3.Nav cenu veikals, atdarinātāji ir lēts, slikti materiāls, ar bezjēdzīgi siksniņas, ka būs vesela kaudze uz Augšu Atpakaļ.pirms jūs zināt to.Jūs vēlaties kaut ko, piemēram, Mūsējais ar 4 Elastīga Atsperu Stabilizatoru Nodrošina Labāku Ceļa Klp Aizsardzību un Stabilitāti.Jūs nevēlaties, lēts ceļa lencēm, kas ir apjomīga, paslīdēt, un jūtu siltumu visas dienas garumā, vai ne?

4.Jūtos lieliski un atkal var izmantot, laiks, spēlēt sporta un patīk darboties ar bērniem, bez sāpēm vai nestabilitāti.Viegli izmantot atbalstu un 3. Regulējams stingra neilona pogas slēgšanu.Profesionāli veikts par dabas laterālā un mediālā atbalsta kustība.

Jūs atgūstas no ceļgala traumas vai operācijas, un vēlaties, uzticamas lencēm atbalstu?Vai jums bija pietiekami daudz ar daudziem līdzīgiem produktiem, kas nebija pat laba, daudz mazāk efektīva?Vai jūs vēlaties tērēt savu naudu uz lencēm, ka beidzot sniegtu dažas faktiskie rezultāti?

Ja jā, tad pārtraukt meklējat.Jo Compressions ir tikai lieta jums ir nepieciešams!Pietura Neraizējoties Par Jūsu Ceļgaliem, Un Saņemt Savu Dzīvi Atpakaļ!Nodot mūsu ergonomiski veidotas ceļgalu atbalstu lencēm un baudīt faktisko pretsāpju un izturīga atbalstu jūsu ceļgaliem laikā, fiziskās aktivitātes.Jūs varat beidzot sportot un spēlēt basketbolu, tenisu un volejbolu, vai iet darbojas, vai pat, slēpošana!

Ar lencēm ir vairākas speciāli izstrādātas funkcijas, lai saglabātu to stabilā un piedāvāt jums maksimāli komfortu un stabilitāti.Tērauda pavasara pusē nodrošina papildu sānu atbalstu un kopā ar regulējamām neilona pogu un silīcija pretslīdēšanas sloksnes, padara pārliecināts, ka jūsu atbalstu, paliks stingri savā vietā.

No otras puses, ultra viegls, elpojošs un elastīgs neoprēna materiāla, ka lencēm ir izgatavots no, garantē jums lielisku kustību, ievērojamu komfortu un papildus atbalstu!Jūs Mīlēt To, Vai Jūs Saņemsiet Savu Naudu Atpakaļ!

Par Mūsu Pakalpojumu

1.Mēs cenšamies, lai mūsu klienti'satisfaction.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi uz e-pastu, ar mūsu servisa speciālistiem.Mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā(izslēgt svētku dienas).Ja nav atbildes 24 stundu laikā, lūdzu pārbaudiet spam jūsu pasta kastē.

2.Mēs ļoti novērtējam jūsu POZITĪVAS atsauksmes.Lūdzu, neatstājiet negatīvās atgriezeniskās saites, bez jebkādas komunikācijas ar mums.Mūsu mērķis ir sniegt LABU Klientu apkalpošanu.Tādējādi, mēs vienmēr cenšamies visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, kas jums ir.

3.Lūdzu, neatstājiet negatīva vai neitrāla atsauksmes, ja jums nav saņemt preci 30 dienu laikā.Jo mums ir minēts piegādes termiņš atkārtoti.

4. Pircēji ir reponsible par visiem nodokļiem, vai nodoklis jāmaksā, to valsti,

Par Maksājumu

1.Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors Darījuma.

2.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, Lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.

Par Sūtījumu

1.Prece tiks piegādāta 1~3 darba dienu laikā pēc pilnas apmaksas veikšanas. (Uzmanību: izslēdz brīvdienās un svētku dienās)

2.Mēs tikai kuģis apstiprināja Atopija.lv adreses.Jūsu Atopija.lv adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3.Parasti mēs kuģis pasaulē ar Gaisa Pastu, Pasta Nosūtīšanas Metodi.šī starptautiskā lai var aizņemt ilgāku laiku ierasties, Parasti ir sūtījumu visā pasaulē tiek izmantots, lai uzņemtu 10 līdz 30 darba dienām, izslēgt Se & Saule.

4.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu ietvaros 35 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Atgriež & Kompensācijas

1. Mēs piedāvājam 14 dienu atgriešanās politiku.Lūdzu, sazinieties ar mums 14 dienu laikā no dienas, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, ja jūs vēlaties, lai atgrieztos.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR jālūdz asv atgriešanas adresi, iepriekš, sniedz īpašu iemeslu atgriešanās un jūsu LIETOTĀJA ID.

3. Mēs atmaksāsim Maksājuma Summai par konkrēto objektu, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem.VAI jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Nhoc Kute Iu Pe20022021-01-13
"Came a much smaller product than ordered"
Want2work4more2020-11-15
"I did not receive the goods Jat and I was in circumstances I did not receive it went to receive it returned to its place"
Dewbagus2021-01-27
"Good quality. Arrival 30 day me"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti