3Pcs/5gab/8Pcs/10Pcs PEVA Saldētavas Maisiņu ar Pārtikas Iepakojuma Maisiņi PEVA Noslēgtā Svaigi uzturēšanas Somas Virtuves Atkārtoti Uzglabāšanas Maiss

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: individuāla reuseable soma, svaigo pārtikas produktu uzglabāšanas somas, drawable, pārtikas, svaigi, taras, iepakojuma maisiņi, pārtikas uzglabāšana, koksa plastmasas maisiņi, , pan ledusskapis, krāsa saldētavas, somas, kastes veida saldētājs.

    €6.44 €10.74
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: PEVA
  • Small(S): 6x4x2inch=15.5x10.5x5.1cm
  • Liels(L): 10x7x2inch=25.5x18.5x5.1cm
  • Vidējs(M): 8x5.5x2inch=20.5x14.5x5.1cm
  • Modeļa Numurs: peva uzkodu aizzīmogotā maisiņā

Produkta apraksts

F eatures: 1.Kāpēc Mēs Chooes Tas Atkārtoti Uzglabāšanas Soma?Plastmasas atkritumu maiss ir ļoti nopietna problēma mūsdienās.Atkārtoti uzglabāšanas soma var saglabāt 380+ vienreizējās lietošanas plastmasas maisos.Izgatavots no FDA sertificēts pārtikas kvalitātes materiāla, bez BPA/BPF/PVC /Ftalātus, samazināt plastmasas atkritumus, lai aizsargātu mūsu zemes un okeāna, Uzticama izvēle, Ekoloģiski pārtikas produktu uzglabāšanai! 2.Izturīgs, izturīgs, hermētiskos Ar biezu rāvējslēdzēju slēdzenes sistēma, kas rada hermētisku blīvējumu, kas ir izturīgs un izturīgs ikdienas lietošanai.Universāls atkārtoti uzglabāšanas soma pieder pārtikas, uzkodas, sviestmaizes un pat citiem kosmētikas līdzekļiem, un ceļa posteņiem. 3.UZGLABĀŠANA JEBKURĀ PĀRTIKAS TIPA Pusdienas Pārtika: sviestmaizes, milti-prep, vistas, zivju un gaļas Uzkodas: zemenes, ogas, vīnogas, burkānus, čipsi, siera, augļu un veggies - Lolojumdzīvnieku barību: suņu & kaķu barība on-the-go - Diētas Pārtikas produktiem: - - daļu jūsu pārtikas un makro, jūsu svara zudums vai muskuļu veidošanas programmu - Pikniki & Kempings 4.Kā padarīt lielākā daļa no šīm atkārtoti uzglabāšanas maiss: nav mikroviļņu krāsns siltumu var izraisīt soma no deformācijas, Nav piemērota karsto ēdienu nelieciet trauku mazgājamā mašīnā Var izmantot saldēšanas vai dzesēšanas Rokas nomazgājiet ar siltu vai aukstu ūdeni, pēc tam nožūt izmantot 5.IEZĪMES Materiāls: FDA pakāpes PEVA Galvenais Krāsa: Caurspīdīgs Stils: Piecelties

Specifikācijas: Izmērs: Liels(L)10x7x2inch=25.5x18.5x5.1cm Vidējs(M) 8x5.5x2inch=20.5x14.5x5.1cm Mazo(S) 6x4x2inch=15.5x10.5x5.1cm

Iepakojumā:

3Pcs/Komplekts;

5gab/Komplekts;

8Pcs/Komplekts;

10Pcs/Komplekts;

Piezīme: 1. Karstā ūdens nav ieteicama / trauku mazgāšanas vai jebkuru mazgāšana ar mašīnu nav ieteicams. 2. Nav ieteicams lietot mikroviļņu krāsnī vai siltā vidē. 3. Sausa, protams, nav pārāk pakļaut saules.

1.Mēs nosūtītās robežās 2-5 dienas (darba dienas, ne brīvdienu sezonu) pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts ar platformu.

2.Mēs tikai kuģis Apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3.Piegādes Veids, kā mēs izvēlēties Atopija.lv Standard shipping / Ķīna Post / EUB / Singapūra Post / Īpaša Līnija-YW.

Laiks ir aptuveni šādi:

4.Ja jums nav saņemt, lai 60 dienu darba dienu laikā,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms atstāj negatīvu Atgriezenisko saiti,mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu jums atrisināt šo jautājumu.

1. Mēs garantējam, ka visas preces ir pilnīgi jaunas.

2. Ja objekts tiek bojāts transportēšanas laikā vai nevar izmantot,kā parasti, lūdzu, sazinieties ar mums reālā fotogrāfijas objektus un mēs jums atmaksāsim naudu.

3. Ja jūsu jautājums ir apstiprināts, mēs varam nosūtīt jums bez rezerves daļas,bet jebkuru fizisku kaitējumu vai bojājumu rezultātā pircējam ļaunprātīgu izmantošanu, Pircējiem ir nepieciešams maksāt daļu naudas.

4. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

5. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru un īpašs iemesls, lai atgrieztos.

1. Ja jums ir kādas problēmas par pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums.

2. Ja jums ir liels iepirkšanās pieredzi, mūsu veikalā, lūdzu, atstājiet mums 3 5-zvaigžņu reitingu, un dalīties ar draugiem.

Losdelnorte42020-10-25
"Very quickly-to Peter in 15 days. Packages such ordered already in another store, very convenient. These are cheaper, but much thinner, I do not know well or bad. Zippers work, tightly closed."
Jmmateo212020-10-25
"Delivery to Peter took 15 days. Packages are cute, comfortable, practical. I have not yet tried with liquid content as hermetically. Satisfied, thank you!"
Joshualebico2020-12-11
"Dense plastic, strong ziplok-water holds. Rinsing folds is not convenient, I will use for low-fat products."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti