MTB Velosipēds Aizmugures Plaukta Velosipēdu Velosipēdu Bagāžnieku Modernizētas Velosipēds Plaukts Alumīnija Sakausējuma Var būt 50KG Aizmugures Bagāžas Pārvadātājs Bagāžnieka Velosipēdu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: velosipēdu pārvadātājs auto, velosipēdu pārvadātājs bagāžas, bumbu lācis, antīko velosipēdu, velosipēds automašīnas bagāžniekam, velosipēdu aksesuāri vispārīgi, cubrebotas ciclismo, mtb velosipēds, bicycl plaukts, noliktavā.

    €14.01 €19.19
  • Materiāls: Alumīnija
  • Fit: gandrīz velosipēdi, ceļu velosipēds, kalnu velosipēds, utt.;
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Bremzēšanas Sistēma: Citi
  • Izmērs: Height Length adjustable
  • Jaudu (Slodzi): 25-50kg
  • Jauda: Max 50KGs
  • Mēbeles: Galvenokārt Melns Pārklājums
  • Veids: Kravas Pakaramie

Modernizētas Velosipēds Plaukts Alumīnija Sakausējuma Var būt 50KG Aizmugures Bagāžas Pārvadātājs Bagāžnieka Velosipēdi MTB Velosipēds Aizmugures Plaukta Velosipēdu Velosipēdu Bagāžniekam

Iezīmes: Spēcīgs nestspēja

Velosipēds kravas plaukts ir izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma materiāla, grūts, grūti, nodiluma izturīgs un spēcīgs, kam sen izmanto dzīves ilgums un stabilu struktūru, kas var segt līdz 50kg smago stuff.Piedāvātā nestspēja ir 25kg.

Atstarotājs lampas

Velosipēds kravas plaukts piestiprināts ar sarkano kārta aizmugures atstaroto gaismu, ko var pamanīt jūsu atpakaļ nāk transportlīdzekļa naktī un nodrošinot jūsu nakts izjādes drošību.Šis mini atstarotājs spuldze ir kompakta un neaizņems daudz vietas.

Ātra montāža

Velosipēds kravas plaukts ar divām spēcīgu kājas ir viegli uzstādīt, jūs varat pabeigt visu instalēšanas procesu mājās, vienatnē ar sevi.Velosipēds kravas plaukts ir laba izvēle, lai palīdzētu jums reformu jūsu velosipēds ar DIY.

Viegls

Pateicoties viegls alumīnija sakausējuma materiāla, velosipēdu kravas paliktni var nodrošināt savas stiprās nestspējas un izmēģiniet ne, lai palielinātu daudz slogu, lai velosipēds, tajā pašā laikā.

Piemērošanas joma

Velosipēds kravas plaukts ar regulējamu montāžas sprādzes ir plaši piemērots gandrīz visiem velosipēdiem, piemēram, ceļu velosipēdi, kalnu velosipēdi, tauku velosipēdiem utt.Velosipēds kravas plaukts ir paredzēts sēdeklis pole, kuru diametrs ir ar 32mm/ 1.26 cm.

Specifikācija:

Veids: velosipēds kravas plaukts

Daudzums: 1gab.

Materiāls: alumīnija sakausējuma

Krāsa: melna

Nestspēja: 25-50kg (atkarībā no jūsu velosipēds sēž stienis spēka)

Skavu izmērs: 55*14.5 cm/ 21.62*5.7 collu(L*W)

Paneļa izmērs: 35.5*14.5 cm/ 13.95*5.7 collu(L*W)

Neto svars: 1100g/ 2.42 lbs

Iepakojums:

1* velosipēdu kravas plaukts

Olliemarshall2021-02-09
"The trunk came in 2 days, brought the courier. Just a great thing. I attached the protective arcs on the contrary, I will carry a bag of things so as not to fall out. Very satisfied"
Krizzhamae 25cute2021-01-24
"Everything is fine! Very fast delivery, less than a week to N. Novgorod. The trunk is cool, I recommend!"
Crazy Harun Izmirli2020-11-25
"Fast shipment and delivery parcel. To Nizhny Novgorod for 12 calendar days. Product and seller recommend. Success in business."
TraciDiane132021-01-28
"All perfect, super packed, all in time, thank you!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti