Galda Galda Skava Lielu Stikla 8X Lupa objektīvs Elastīgu Par lodāmurs Remonts Skaistuma Kopšanai nagu Handwork Lasījumā

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: galda lampas retro, sky sienas māksla, stikla palielināt, trešās puses, regulējams galda palielināmais gaismas, gaismas palielināmo lampas, skincar, pcb klipu skava, 2g7 led, trusis sveķu galda lampa.

    €34.68 €53.36
  • Gaismas Avots: Spuldze
  • Ir Regulējamas,: Jā
  • Apdare: Dzelzs
  • Materiāls: SAKAUSĒJUMA
  • Modeļa Numurs: xf084
  • Garantijas laiks: 1 Gads
  • Ir Spuldzes Iekļauts: Jā
  • Slēdža Tips: Spiedpogu Slēdzi
  • Korpusa Materiāls: Stikla
  • Kontaktdakšas Tips: EU
  • Zīmola Nosaukums: EXTRLVLI
  • Pamatnes Tips: 2G7
  • Ēnā Tips: ABS
  • Stils: Mūsdienu
  • Barošanas Avots: DC
  • Vienuma Tips: Galda Lampas
  • Ir Smart Ierīces: No
  • Spriegums: 5V
  • Sertifikācija: ROHS
  • Funkcijas: Galda Galda Skava Lielu Stikla 8X Lupa objektīvs Elastīgu Lodēšanai

Galda Galda Skava Lielu Stikla 8X Lupa objektīvs Elastīgu Par lodāmurs Remonts Skaistuma Kopšanai nagu Handwork Rotaslietas Lasīšanas Funkcija: 1. Spilgtuma regulēšanas slēdzis ļauj jums, lai viegli pielāgotu spilgtuma līmeni starp 10% un 100%, lai sasniegtu perfektu apgaismojumu(10 līmeņa spilgtumu). 2. Šī lampa ir 3 apgaismojuma režīmi(Cool balta/ balta/ warm white)Apmierināt savu dažādos apgaismojuma vajadzībām. 3. Līdz 600mm garā šļūtene dizaina,tur objektīva stabilu jebkurā leņķī, kas ir attiecināms arī uz gaismas avotu un objektīvs, kur tieši jums ir nepieciešams. 4. 4.92" (izmantots 125mm)Diametrs skaidrs, stikla lēcu lupa(8X palielināmā stikla), led lampas ar skavu, kas būs pievienot viegli un ātri uz rakstāmgalda vai galda.Tas ļaus saglabāt vairāk par jūsu darba zonā.Ļoti viegli noņemt, ja jums nav nepieciešams to izmantot.Pieteikums: izmanto palielināmo lampas galvenokārt par spēju terapeits novērtēt un izvērtēt klienta ādu pareizi.Tas ir arī populārs ar amatieriem, juvelieri, optikas veikali, kosmetologu,izšuvumi,modeļa veidotāji un daudz ko citu.Nāk komplektā ar augsta gaismas dienasgaismas spuldzes, padarot to par zemu siltumu.Tas ļauj jums novērot un pārbaudīt ādas skaidri, izmantojot intensīvu palielināmā stikla.Specifikācija: 1.Materiāls: Alumīnija sakausējuma + Stikls 2.Krāsas temperatūra: 3000k-4000k-6500k 3.DC Adpater: 5V,1A 4.Gaismas avots: 3528 LED chip 5.Watte: 7W 6.Liiumination: 790LM 7.Slēdzis Modelis: Nospiediet pogu kontrole 8.Aptumšojami: Vienmērīga apgaismojuma intensitātes regulēšana;(3 apgaismojuma režīmi:Cool balta/ balta/ warm white),10-līmeņa spilgtumu 9.Lupa: 8X 10.Vadu garums: 135mm 11.Produkta svars: 0.9 KG 12.Interfeisa tips: USB Paketē Iekļauts: 1.1 x USB LED Palielināmo Lampas 2.1 x DC 5V/1A Adapteri, Dear pircējs, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums par jebkuru jautājumu.Izbaudīt jūsu tiešsaistes iepirkšanās!MAKSĀJUMA

1. Atopija.lv atbalsta Vīzu,Boleto,MasterCard,Maestro Debetkartes,Western Union,Webmoney,QIWI un Pārskaitījumu caur banku.

2. Ja jūs nevarat pārbaudīt tūlīt pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums.

PIEGĀDE

1. Transports, lai lielākā daļa valstu parasti ilgst 15-45 dienu laikā.

2. Krievijas pircējiem jāpiedāvā pilns nosaukums, sakarā ar krievijas pasts politiku.

3. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 45 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi!

4. Brazīlija Amatu uz laiku, paziņoja, ka iekasēs maksu par R$15 (aptuveni US$3.5) uz pasūtījumu visiem starptautiskajiem zemes gabaliem, ko apstrādā muitas no 27. augustā, un, pēc vietējā laika.Šo maksu maksā pircējs.Ja pircējs nav jāmaksā maksa par 30 dienām, sūtījums tiks atgriezts.Pārdevējs neuzņemas atbildību par šo noteikumu.

KOMPENSĀCIJU UN ATGRIEZT

1. Ja prece ir bojāta vai ir kvalitātes problēmas, lūdzu, sūtiet video/attēli ar mums vienā laikā, mēs panāksim nosūtīt/kompensāciju.

2. Ja produkts ir labā stāvoklī, bet jums nepatīk, jūs varat nosūtīt mums 7 dienu laikā, atpakaļ nosūtīšanas maksa būs jūsu kontā.Kad mēs saņēmām atpakaļ priekšmetus, mēs veiksim pilnu kompensāciju, lai jūs.

NODOKĻI UN NODEVAS

1.Sakarā ar dažādu politiku dažādās valstīs, vietējās paražas varētu iekasēt nodokli&nodoklis, kas ir pircēja pienākums.Mums nebūs jāsedz muitas nodokļiem.Paldies par jūsu sapratni.

ATSAUKSMES

1. Mūsu mērķis ir, lai pārliecinātos, ka jums ir laimīgs klients un patīkamu iepirkšanos ar mums.

2. Ja esat apmierināts ar pirkumu un mūsu kopējais pakalpojumu, jūsu komentārs ir ļoti svarīga mūsu biznesa panākumi.Lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar kopējo Detalizētu Pārdošanas Reitings 5.

3. Ja jūs neesat apmierināts ar savu pirkumu jebkurā veidā, Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas.

Joseart 002020-08-30
"Just excellent. Fast delivery"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti