Mini HD AHD 1080P Kamera 2MP, platleņķa Dome Drošības CCTV Kameras ar nakts redzamības Kamera Uzraudzības Cam telpās

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: analogās kameras videonovērošanas sistēmās, cctv daļas 2mp, ahd 2mp kamera ķēdes, kamera dome, 1080p kamera ahd, is dome kamera, ahd h 2mp kamera, 1080p poe videonovērošanas, big dome kamera, AHD.

    €12.91 €18.45
  • Uzglabāšana: NAV
  • Skatīšanās Leņķis : 70°
  • Horizontālā Izšķirtspēja: 1080
  • Sensors: CMOS
  • Izejas Jauda Audio: NAV
  • Signāla Darbība: NAV
  • Tehnoloģija: Infrasarkano
  • Modeļa Numurs: AHD002
  • Objektīvs (mm): 3.6 mm
  • UZMANĪBU: 3.6 mm
  • Zīmola Nosaukums: heanworld
  • Savienojumi: Slēgtās Sistēmas/CCTV Vadu
  • Sensora izmērs: 1/2.7"
  • Video Kompresijas Formāts: H. 264
  • Atbalstītie Mobilo Sakaru Sistēmas: NAV
  • Stils: Dome Kamera
  • Fokusa Garums: 3.6 mm
  • Kontaktdakšas Tips: NAV
  • Uzstādīšana: Normāls

Mēs esam CCTV ražotājiem,profesiju drošības nozarē vairāk kā 15 gadus,ir tehniska komanda,rūpnīcas,biroju,show room.Mums pārdot mūsu produktus tieši klientam bez starpnieks, tāpēc klienti var saņemt vairāk labuma par to.Mēs garantējam, ka visas mūsu preces ir 100%, kā to aprakstus un sniedz labu pēc-pārdošanas.Klientu apmierinātība ir mūsu veikšanu..Mēs esam ieguvuši daudz pieredzes, lai pārliecinātos, augstas kvalitātes produktus.Mūsu uzņēmums galvenokārt nodarbojas ar visa veida wifi kameras,ip kameras,PoE kameras,AHD kameras PTZ,VRR/DVR,drošības aksesuāri un tā tālāk.Ja jūs meklējat cctv piegādātājs vai iegādāties kādu drošības produktu,mēs esam jūsu labākā izvēle.Ja jums ir jebkādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums,mēs atbildēsim jums 1 darba dienas laikā.Mēs nepieņemam jebkādu 1 zvaigzne un strīdu, kas bez jebkādas komunikācijas.

Paketi, ieskaitot:

1*AHD kamera( nav iekļauti adapteri )

Hean smart maksājums:

1.Ja jums ir kādas problēmas maksājumu,lūdzu, sazinieties ar mums!

2.Ja jums ir nepieciešams iegādāties vairāk preču, bet cenas nav ļoti lētas, vai nav atrast mūsu veikalā, lūdzu sazinieties ar mums!

Hean smart piegāde:

1. Mūsu bezmaksas piegāde iekļauta tikai Ķīnas ziņu gaisa pastu ,un svars nedrīkst pārsniegt 2KG.Lūdzu, ņemiet vērā, Ķīna post gaisa pasta lēnām.

2.Ja vēlaties produktus, nosūtīt, lai jūs varētu ātri,vai jums tā ir nepieciešama steidzami,Lūdzu, izvēlies, DHL,Fedex,UPS,TNT,EMS.ja jūs domājat, DHL maksa ir augsta,jūs varat sazināties ar mums,mēs pārbaudīsim jūsu adresi un jums lētākais kravu.lai jūs vienkārši nepieciešams, maksā maz kravas un saņemtu produktus, kas drīz.Mūsu DHL,Fedex,UPS,TNT maksa netiek ietver attālās zonas,ja jūsu vieta pieder poligons,jums ir nepieciešams maksāt papildus attālā rajonā maksu ,vai dot mums vietā, kas nav pieder poligons.

3.Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.

4. Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

5. Lūdzu, pārbaudiet preču kuģniecība sejas, kad jūs saņemat preces.

6.Ja jums atrast produktu, ir pazaudēta vai bojāta ceļā.Lūdzu, ļaujiet kuģniecība jums to pierādīt.Pēc tam mēs palīdzēsim jums ļaujiet kuģniecība kompensētu jums.

7.Ja, jo pircējs iemesls, ļaujiet preci atpakaļ,mēs nosūtīsim jums atkal,bet pircējam jāpievērš kravu.

Hean smart garantija:

1.14 dienas garantija: Mēs atmaksāsim objektu jebkura iemesla dēļ,ja jūs dodiet mums ziņu 14days no dienas, kad jūs tos saņem,kompensāciju varēs dot, ja prece ir atgriezta tās origina stāvoklī.saņemot objektu,mēs atmaksāsim uzreiz.Nav defektu preci pircējam jāsamaksā divu veidu kravu piegāde

2. 30days garantijas laiks:Ja prece ir bojāta ar 30days,mēs sniegs jums nomaiņu bez maksas vai pilnu kompensāciju.pircējam nepieciešama, lai sūtītu atpakaļ uz objektu un ir atbildīga par atalgojuma kuģniecības izmaksas ar pienācīgu iepakojuma.saņemot objektu,mēs atmaksāsim vai izsūtīt jaunu tūlīt

3. 1 gads garantija: Mēs aizstāt vienumu, kas ir problēma attiecībā uz 1 gads no dienas, kad jūs tos saņemsit.nodrošinājums nepieciešams, lai atgrieztos sākotnējā preci uz sava rēķina.pircējam jāsamaksā divu veidu kravu piegāde

Hean smart klientu dienests:

1. Mēs cenšamies 100% klientu apmierinātību par katru pārdošanu, mēs pabeigt.

2. Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

3. Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti