Krāsu pasakā kokvilnas gļotas Slyme PUFF GĻOTAS DIY zīmogu krāsu māla dekompresijas rotaļlietas populārs stils

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: krāsas līme gļotas, māla polym, fluffi gļotas, ērkšķis, ziedu plīša, putnu šokolādes pelējuma, māls mīksts, gļotas rotaļlietas, goo gļotas, keramika zīmogs.

    €19.48
  • 3C konfigurācijas kategorijas: Rotaļlietas virs 14 gadiem
  • Zīmola Nosaukums: LIYUAN
  • Plastilīna Krāsu Skaits: Tīrtoņa Krāsu
  • Veids: Krāsainu Māla
  • Vecums: > 3 gadiem
  • veidā, iepakojuma: baltā kaste
  • Dzimums: Unisex
  • Summu, krāsu plastilīnu: Tīrtoņa Krāsu
  • krāsa: Septiņas krāsas
  • Spēju apmācības: roku acu koordināciju, redzi un citas spējas, apmācības

Produktu ieviešanu informāciju par Produktu Krāsu pasakā kokvilnas gļotas Preces svars: vienā svaru aptuveni 70g daudzums: viena 100 ML pudele ( Tā nav viegli, lai izjauktu pudele tagad. ) Produkta tilpums: 100 ml Produkta iepakojums: viena PP kaste Produkta izcelsmes valsts: in Yiwu, Zhejiang;; Piezīme: jo katras produkcijas partijas ir dažādas, izskatu un krāsu produktiem būs atšķirīga, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas iepriekš, ja jums prātā! ! !

Produkta detaļu diagrammas

Pirkuma paziņojums

Ražotāja oriģinālās preces

Par krāsu

Jo dažādu ražošanas partijām, izskatu un krāsu produktiem būs atšķirīga.Ja jums prātā, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas jau iepriekš!!!

Par klientu apkalpošanu

Klientu apkalpošana ir tiešsaistē dienas laikā, laipni lūgti apspriest

Apmēram pēc pārdošanas

Produkts ir dažādi materiāli, kas sajaukti ar rokas modulāciju, tāpēc tas ietekmēs klimatu (jo augstāka temperatūra, jo vairāk viegli, lai ražotu kvalitatīvas izmaiņas).Iemesls kvalitatīvas pārmaiņas ir tas, ka kompozītu materiālu produkts ir dabisks kaučuks, laiks ir garš, vai nepārtrauktu augstas temperatūras padarīs kokvilnas ir dubļu slāni nokrišņu, un ūdens būs sadalījušās.Tāpēc, tas nāks ārā.Situācija retināšana un stratificētās nokrišņiem.Pēc tam, kad saņemts kokvilnas dubļiem, ja ir atšķaidītu stāvoklī, 1 var sajaukt ar esošo vīriešu skūšanās putas mājās, un to var sajaukt ar rokām.Tas var būt dziedējoša iedarbība (summa skūšanās putas darbojas saskaņā ar faktisko stāvokli) 2 boraks un ūdens (1:50), un to var izmantot atšķaidītu kokvilnas dubļiem ar 1-3 pilieni, līdz produkts ir izveidota.Nav stick uz rokas.Atcerieties, nevis nomest pārāk daudz boraks ūdens, pretējā gadījumā produkts sacietē un kļūst par bojātu preci!!!

Par kuģošanas

izņemot liela apjoma pasūtījumus, tajā pašā dienā, kad tika pasludināts tajā pašā dienā.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti