15ml brūna/dzintara kvadrātveida Stikla smaržu Pudeles Ar alumīnija spīdīga melna migla izmēriem. smaržas pulverizators pudeli konteineru

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: hp z420 atpakaļ plate, mario karts dziesmas, opal ziedu sudraba, brīnums galexy gadījumā, pit bike daļas 125, metāla auskari sarkanā krāsā, lambskins bērniem, cīņas mākslas dēļi, mercedes zvaigzne, kas spīd.

    €29.48
  • Vienuma Tips: Atkārtoti Uzpildāmas Pudeles

laipni lūgti mūsu veikalā Materiāla pudeles : stikls Materiāls klp : alumīnija Krāsa pudeli : brūna/dzeltena Krāsa klp : shiny black Ietver: pudele+smidzinātājs klp Forma: kvadrātveida Tilpums : 15ml Piezīme:lūdzu, atstājiet ziņu, krāsu,pretējā gadījumā,mēs nosūtīsim nejauši.paldies par jūsu sadarbību.Ali express maksājumu Drošību : tā ir pircēja aizsardzību ,naudu var tikai realesed piegādātājam pēc tam, kad jūs apstiprināja saņēmis preces, Jūs kredītkaršu informāciju, ir nekad nav pakļauti .Atopija.lv atbalsta Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, debeta maksājuma karti (Maestro, Solo, Carte Bleue, CartaSi, PostePay, Euro6000, 4.B) un pārskaitījumu caur banku. 1. Kuģis no 5 dienu laikā, pēc maksājuma pārbaudīt.Pēc pasūtījuma lūdzu, veikt maksājumu divu dienu laikā, tā, ka mēs varam kuģis, kas drīz. 2. Mēs piedāvājam Ķīnas ziņu Gaisa Pasts, EMS,DHL,FEDEX,UPS,TNT uc, ir atkarīgs no svara un mearsurement mēs izlemt, kas express izmantos.ja ir kādas īpašas prasības attiecībā uz kuģošanu , lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 3. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 4. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 50 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams .Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 5. Lai palīdzētu jums, lai saņemtu savu kravu ar mazāk importa nodokļus ,mēs deklarēt preces ar zemāku vērtību (bet tas nevar būt pārāk mazs),visām importa nodevām vai maksām, kas ir par pircēja kontā. 1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Piegādes izmaksas būs jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#. 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Atopija.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lūdzam jūs sazināties ar mums nekavējoties, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, lai mēs varētu sniegt jums apmierinātu risinājumu.

welcom, lai mūsu veikala

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti