Āfrikas Blackwood >< koka rokturis bloki>< nazi, svari>< saķeres bloki > 125x40x30 mm

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bugatti logo, vara nazi, rīkoties ar nazi, knive, gf dāvanu, noslēpums compart, šefpavāra nazis, amatniecības koka, silent bloks vibrācijas, saplāksnis griešanai tukšs.

    €8.85 €12.13
  • Modeļa Numurs: AF1243
  • Veids: Rokas Instrumentu Daļas

Blackwood no Āfrikas, Katru Gabalu

Izmērs

Izmantots 125mm x 40mm x 30 mm (+/- 2mm) saraksts ir par 1 gabalu Viņi ir sausas un gatavas lietošanai.Bildes ir pārstāvniecība, ko jūs saņemsiet.Jūs saņemsiet līdzīgu gabals no paša krājuma. 100% apmierinātība guranteed!

Šīs sagataves tiks neapstrādātu zāģmateriālu .

Mēs varam piegādāt sagataves jebkura izmēra un nosacījumus, saskaņā ar jūsu pieprasījumu, ja jums ir kādas īpašas pieprasījumu, lūdzu, sazinieties ar mums!

Pamati, paskatieties uz manu citiem kvalitātes sagataves.

Piegāde:

Mēs kuģis pasaulē.Izmaksas ir atkarīga no valsts, un svars.Mēs esam priecīgi apvienot pastmarkas, pērkot vairāk par vienu vienumu.Rakstiet mums pārbaudi frakts likmes.

Pasūtījumus parasti kuģu 3 dienu laikā saņemt samaksu.

Atgriešanās politika: NAV ATBILDĪGAS PAR AIZSTĀJ MATERIĀLU, KAS IR SAŠĶELTS, DĒĻ NEPAREIZAS APSTRĀDES VAI UZGLABĀŠANAS laikā.Ja jūs neesat apmierināts, jums ir jāinformē mūs 2 darba dienu laikā pēc saņemšanas jūsu materiāla.Pēc tam, sazinoties ar mums, jūs varat atgriezt savus objektus, uz sava rēķina, tādā pašā stāvoklī, kādā tas tiek piegādāts 7 dienu laikā pēc saņemšanas exchange, kredīta vai kompensāciju, atskaitot kuģniecības maksas, ko maksā, lai saņemtu preci/items.Kompensācija tiks piešķirta tikai par preces cenu/items samaksāts.Visa peļņa ir saņemta tādā stāvoklī, kā tika nosūtīti uz jums.NAV preces tiks pieņemti, ja tas ir mainīts jebkādā veidā, piemēram: samazināt, izrādījās, aplīmēt, nodod lūžņos, iekrāso vai bojāts.

Eduinvargas 202021-01-13
"Quality is good. Delivery did not please. Ordered 11.11 received 13.01."
Ryan Holcombe2020-12-16
"Really grenadil. The size and photo exactly corresponds to the description. The bar is heavy, by weight as Eben or Ironwood. A good seller, packed reliably."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti