Daudzfunkciju Taimeris Pulkstenis Virtuvē Gatavot Mazas 24 Stundas Digitālo Klipu Magnētisko Signālu Skatīties Galda, Rakstāmgalda Piederumi Praktiski

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: mīlestība galda skatīties, galda pulkstenis digital, virtuves sienas skatīties, antīka zelta galda pulkstenis, stundas laikā, restorāns virtuves pulkstenis, mazo digitālo skatīties brūna, pulkstenis tabl, antīko smilšu pulkstenis, modinātājs ciparu.

    €5.10 €7.28
  • Plastmasas Tips: ABS
  • Materiāls: Plastmasas
  • Galda pulkstenis: Noliktavā
  • Fiksētā Laika: 24 stundas
  • Veids: Taimeri
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Funkcijas: Iestatītu Laika Atgādinājumu
  • Taimeri Tips: Digitālo Taimeri

Katalogs

Cienījamie klienti, šādu produktu var novietot, lai

Produktu Parametrus

Produkta Nosaukums: Energoefektivitātes Taimeris Materiāls: ABS plastmasas korpuss + LCD displejs Stils: Multi-krāsa pēc izvēles Izmērs: 78*70*20mm(001) 75*65*20mm(002) Jauda:1 x AAA Baterijas(nav iekļautas) 1. Bez akumulatora, jums ir nepieciešams iegādāties akumulatoru sevi 2. Tas nav ieteicams izmantot augstas izturības sārma baterijas, piemēram, Nanfu baterijas 3. Jūs varat izmantot parasto oglekļa baterijas Piezīme: 1. Lielums tiek mērīts manuāli, tur var būt kļūda, no 0 līdz 1 cm, kas ir normāli. 2. Ņemot vērā atšķirības starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu projekts.

Marerial Detaļu un Izmērs

001 Produktam instrukcijas

a.Produkta funkcija 24 stundas (1 otrajā-23 stundas, 59 minūtes, 59 sekundes) elektronisko tipa, plus un atpakaļskaitīšanas taimeri, ar atmiņu/ar pulksteni.b.Vispārīgi Pusdienas pārtraukumā, studiju laikā, skaistumkopšanas laiks, nodarbību laiks, sarunu laiku, sapulces laikā, virtuves pavārmāksla, stāvēšanas laiks, medikamentu lietošanas laikā, utt.c.Laiks standarta iestatījumu, Nospiediet MODE, lai pulksteņa režīmu, nospiediet START/STOP 2 sekundes, lai ievadītu pulkstenis korekcijas režīmu, nospiediet otrā atslēga (SEC), lai pielāgotu otru, nospiediet minūšu taustiņu (MIN), lai pielāgotu minūti, nospiediet stundu taustiņu (H), lai pielāgotu laiku; pēc tam Nospiediet START pogu (START/STOP) vai 15 sekundes, nenospiežot pogu, lai atgrieztos uz pulksteņa režīms, stundu, minūti un sekundi pogu bloķēšana.Ja jums ir nepieciešams saskaņot laiku, nospiediet MODE taustiņu pulksteņa režīms, pirms iestatījumu.d.Grafiks 1. Nospiediet taustiņu mode (REŽĪMS), lai paļauties uz augšu.Nulle, nospiediet uz pogas sākt, lai sāktu laika uzņemšanu. 2. Nospiediet START taustiņu (SĀKT/BEIGT), lai apturētu laika uzņemšanu, un nospiediet nulles taustiņu vēlreiz, lai atgrieztos uz nulli.e.Atpakaļskaitīšanas 1. Nospiediet MODE, lai administrators režīmā, nospiediet NOTĪRĪT, lai notīrītu, nospiediet S, MIN, un STUNDU, lai uzstādītu nepieciešamo laiku, un pēc tam nospiediet taustiņu SĀKT (START/ STOP), atpakaļskaitīšanas sākas. 2. Nospiediet taustiņu SĀKT/APTURĒT, lai apturētu laika uzņemšanu, nospiediet NOTĪRĪT, lai notīrītu. 3. Pēc uzstādījumu grupu, nospiediet taustiņu MODE, lai izvēlētos otrajā grupā.Darbība ir tāda pati, kā pirms tam.Bell 1, atspoguļo grupas un Bell 2 ir otrā grupa. 4. Nospiediet "MODE" taustiņu () REŽĪMĀ izvēlieties pulksteni (PULKSTEŅA), count up (COUNT UP), atpakaļskaitīšanas 1 (SKAITS uz LEJU, 1), atpakaļskaitīšanas 2 (SKAITS uz LEJU 2)

002 Produktam instrukcijas

Pozitīvs laika iestatīšana: 1. Nospiediet taustiņu "START/STOP(ST/SP)" taustiņu (start / stop taustiņu), lai sāktu laika uzņemšanu 2. Nospiediet jebkuru taustiņu, lai apturētu laika uzņemšanu, un nospiediet taustiņu "M (minūti taustiņu)" "S (otro atslēgu)", lai atgrieztos uz nulli.Taimera iestatīšana: 1. Nospiediet "M (minūti taustiņu)", lai iestatītu laiku [minūtes], nospiediet taustiņu "S (otro atslēgu)", lai iestatītu laiku [otrajā]. 2. Nospiediet taustiņu "START/STOP(ST/SP)", lai startētu atpakaļskaitīšanas. 3. A svilpe būs skaņa, kad laiks sasniedz noteiktu laiku. 4. Nospiediet jebkuru taustiņu, lai apturētu atpakaļskaitīšanas, un vienlaikus nospiediet taustiņu "M (minūti taustiņu)" "S (otro atslēgu)", lai atgrieztos uz nulli.

Produkta Skats

Pirms un Pēc Pārdošanas

★ Maksājumu ✔️ Apmaksa jāveic 3 dienu laikā pēc pasūtīšanas. ✔️, Kad jūs sastopaties pagaidu maksājumu, neveiksmes, kas ir, jūs nevarat kases tūlīt pēc tam, kad izsole ir beigusies, lūdzu, pagaidiet dažas sekundes un mēģiniet vēlreiz.Maksājumu jāpabeidz 3 dienu laikā. ★ Piegāde ✔️ Mēs izmantojam Atopija.lv Standard Shipping, tas ir ātri un droši.Tas ir oficiāls piegādes metodi no Atopija.lv.Kuģniecības laiks ir atkarīgs no jūsu apstiprinātu adresi. ✔️ Apstrādes laiks ir 1-2 biznesa intervāliem. ✔️ Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. ✔️ Mēs nevaram kontrolēt piegādes laika, jo tas ir apstrādāta ar trešās puses pakalpojums, bet, ja iepakojums nav jānonāk paredzamo laiku, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs palīdzēsim jums izsekot un jums dot apmierinošu atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība.Importa tarifi, nodokļi un nodevas, kas nav ietverti postenī cena vai piegāde lādētāju.Šīs izmaksas sedz pircējs. ★ Atgriešanās politiku ✔️ Mēs darīsim visu iespējamo, lai sniegtu klientiem labāko servisu.Ja kāda iemesla dēļ jums atgriezt preci 15 dienu laikā pēc preču saņemšanas, mēs atmaksāsim jūsu maksājumu.Tomēr pircējam jānodrošina, ka atgrieztā prece ir tās sākotnējā stāvoklī.Ja prece ir bojāta vai pazaudēta, kad atgriezās, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai kompensētu izmaksas par kaitējumu vai zaudējumu. ✔️ Pircējs ir atbildīgs par to, kuģniecības izmaksas atpakaļ postenī. ★ Par krāsu un izmēru ✔ ️ , Lūdzu, ļauj nedaudz krāsas atšķirību, jo no otras atspulgi displejs, apgaismojums, fona utt.Ja nepieņemam, lūdzu, nav kārtībā. ✔️ Efektu, bilde ir tikai atsaucei.Izmērs raksturo mūsu izmēra attēlu.Lūdzu atļaut 0,5 cm starpība, jo tas ir viss, ko mēra ar roku.Ja tu nespēj pieņemt to, lūdzu, nav kārtībā. ✔️ Tomēr, ja jūs domājat, ka krāsu saņemto produkts ir nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārliecinātos, vai to var aizvietot vai atmaksāts. ★ Atsauksmes ✔️Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, un pēc tam paaugstināt domstarpības, vai atstāt mums sliktu atsauksmju, mēs jums varam palīdzēt atrisināt pēc iespējas ātrāk.Starp citu, ja jums patīk mūsu veikalā, lūdzam pievienot mūsu veikalā savai kolekcijai veikalā, jūs varat saņemt mūsu jaunā ierašanās un atlaides informāciju laikā.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti