Kokogļu Grils, Āra Pikniku, Dārza svētkus, Terase, BBQ Grili Grila Plāksnes Pārnēsājamu Grilu Rīku Accessorie Atkārtoti Grill Box

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: barbecu grils, BBQ, grila panna, kokogļu grils, kebabs machin, arepas elektriskais grils, plītis pārnēsājams grils, barbecu, kamado, severin kafijas dozētāji grils.

    €24.21 €26.90
  • Grila Veids: Kokogļu Grili
  • Sertifikācija: 3C
  • Iezīme: Locīšanas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: SKUF28745

Portatīvo Kokogļu Grils, Salokāma Bārbekjū Grils Mazs BBQ Grila ārpus Telpām, Pagalmā, Kempings, 16.9 x 8.6 x 11.4 collu (43 x 22 x 29cm)

【 Viegli Uzstādīt] aicina: Nav skrūves nepieciešams, un viegli uzstādīt, vienkārši divpakāpju izveidota padara šo grils jābūt grilēšanai par iet.Kad tā ir atvērusies, tā veido četriem stūriem atbalsta struktūras uz zemes palikt stabilai lietošanas laikā.Noņemama grila un haoss-bezmaksas pelnu ķērējs par easy clean-up.

【 Lielās Grilēšanas laukuma & Dedzināšana Help0ful Caurumi Dizaina] aicina: 17" garš un 11" wide, hromēts cepšanas režģa dod jums pietiekami daudz vietas, lai saņemtu visu savu maltīti uz grila uzreiz. 12 Caurumiem katrā pusē un apakšā uzlabotu gaisa plūsmu un kokogļu dedzināšanu.

【 Izturīga Nerūsējošā Tērauda Materiāli] aicina: Izgatavoti no augstas siltuma izturīgs lakots pārtikas klases nerūsējošā tērauda, kas izpaužas sarūsējis diez vai.Kad gatava grilēšanai, abi gabali fit labi iekšā salocīts un grils ir noņemams un viegli tīrāms.

【 Portatīvo & Salokāms] aicina: Viegls un pārnēsājamo, only4.4lbs/2kg, kārtīgi super slim dzīvoklis ar rokturi, tikai 16.9 x 11 x 2 cm(Gxpxa) viegli pārvadāt un uzglabāšanai.Ideāls, lai saglabātu to savā virtuvē vai stumbra, un ērts, lai ņemtu to, lai jebkurā vietā, kuru vēlaties.

【 Ideāls Āra] aicina: Mūsu portatīvo BBQ grils ir lielisks rīks, āra kempings, backpacking, pikniki, tailgate puses, kempings, t un grilēšanai nelielās telpās; Tas ir ideāls, lai pagatavotu garšīgu ēdienu, mūsu portatīvo BBQ grilu, piemēram, cūkgaļu, burgers, zivis, dārzeņi, steiks, karsts suņiem, kukurūzas un vairāk.Piemērots 4-6 grupas.

Produkta informācija

Veids:Kokogles, Grila

Krāsa:Melna

Materiāls:Dzelzs

Izvērtās Izmēri:16.9 x 8.6 x 11.4 collu (43 x 22 x 29cm)

Iepakota Izmērs: 16.9 x 2 x 11 Collas (43 x 5 x 28cm)

Iepakojumā Ietilpst:

1x Kokogļu Grils

Apmācība nav iekļauta.Kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai risinājums.Ceru, ka jauka diena!

Paziņojums:

- Lūdzu, atļaujiet nelielu dimensiju atšķirību dēļ manuāla mērīšana.

- Lūdzu, uzskata, ka faktiskais izmēri sarakstā, kā attēli parasti tiek palielinātas uz rādīt detaļas.

- Tāpēc, ka dažādos ražošanas partijas numuru, produkta informācija varētu būt nedaudz atšķirīgs.Ja jūs pieskatīšanas starpība, lūdzu, iegādājieties to uzmanīgi.

- Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Paldies par jūsu sapratni.

/ Par / pakalpojumu Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiku Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti