Acs Trauku Lupatas Mazgājot Traukus, Ne Smakas Ēdienus Skruberi Virtuves-Ātri žūstoša un Viegli tīrāma Acs Ēdienus Audums 12 Iepak

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: sadzīves ziepes, stikla trauku lupatas, kristāla tīrīšanas audums, putekļu istaba, anti miglas noslaucīt, pot skruberi, birste trauku, trusis trimmeris, anti putekļu istaba, audums ziepes.

    €14.04 €15.60
  • Postenis Svars: 140g
  • Ražošana: Tīrīšanas Spilventiņu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: SINLAND
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Materiāls: 100% Poliesters
  • Izmantošana: Tīrīšana
  • Modeļa Numurs: 12Inch x12Inch

acs ēdiens audums ir izgatavots no 100% poliestera.

Šī inovatīvā trauku mazgāšanas neto lupatas nav nekādas Nulles(Saglabāt savu Dārgo Pannas un Katli Droši) un Smaržu(viegli tīrīt, ātri žūstoša novērš smaku un baktēriju uzkrāšanos).

Izlaist smird sūklis un iegūstiet tīrāku trauku, sietu pinumi.

Lielisks materiāls

Šis linuma acs trauku lupatas ir 12" x 12", 100% poliesteris ar triple sašūtām malām, lai novērstu nodilumu un turiet nospiestu uz augšu, lai jūsu stingrākajiem darbus.

Lielo sietu dizains pieņemsim pārtikas daļiņas, kas iziet cauri ar vieglumu, novēršot to, ka briesmīgs baktērijas un sapelējis smarža

Multi-purpose trauku mazgāšanas neto lupatas

Multi-purpose trauku mazgāšanas neto lupatas ir ātri žāvēšanas, smaku un baktēriju rezistenti ieskaitītie acu tīrīšanas audums efektīvi uz vairākuma virsmu, kur attīrīšana ir nepieciešama, tostarp, trauki, podi un pannas, un counter topi.Nebūs nulles, hroms, varš, nerūsējošais tērauds, anodētu virsmu, neadhezīvām virtuves,porcelāna un keramikas.

KUĢNIECĪBAS 1.Mēs kuģis savu pasūtījumu 3 (triju) darba dienas, kas saņem maksājumu.Jūs saņemsiet jūsu pakete sekošanas informāciju, kad jūsu pasūtījums ir nosūtīts.

2.Piegādes laiks:

EMS(starptautiskā Express Mail Service) parasti ilgst 5-8 darba dienas atkarīga no valsts piegādāts.

Ķīnas ziņu Gaisa Pasts:Āzijas,Rietumu Eiro,Ziemeļamerikā, aizņem 9-20 darba dienas,Dienvidamerikā,Mid-East,Austrumu Eiro,Āfrikā aizņem apmēram 15-30 darba dienas.

3. Ievedmuitas nodokļi, nodokļi un citi muitas nodevas nav iekļautas.Pircēji, kas sedz visu atbildību par visu papildu maksas, kas radušās (ja tādi ir).

KLIENTU APKALPOŠANAS UN ATSAUKSMES

Ja ir problēma, ar jūsu pasūtījumu, lūdzu, SAZINIETIES ar MUMS, VISPIRMS pa e-pastu vai TradeManager.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu problēmu.

Mēs cenšamies 5-zvaigžņu Atsauksmes.Ja jums ir kādi jautājumi vai bažas, lūdzu, sazinieties ar mums un dariet mums zināt, ko mēs varam darīt, lai padarītu jūsu pieredzi labāk viena.Klientu apmierinātība ir mūsu pirmā prioritāte.Mēs atstāt pozitīvu atsauksmi par klientiem, kuri pabeigt darījumu ar mums.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir nav 5-zvaigžņu apmierināti ar mūsu servisu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti