Amvr Vr Sejas Spilventiņu, kas neietilpst Auduma Vienreizējās lietošanas Higiēnas Maska Ar Burvju Nūjiņas, Lai Oculus Iet Oculus quest (50 Gab-100gab)

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: oculus cv1 kabelis, virtuālā, nolo vr, saite oculus, oculus quest siksna, oculus sienas stiprinājums, amvr, beat saber, gadījumā, rifta s, oculus vr vāciņu.

    €15.03 €18.78
  • Komplektā: Bundle1
  • Saderīgu Zīmols: Oculus Iet
  • Saderīgs Modelis: oculus meklējumos
  • Veids: Kontrolieri
  • Zīmola Nosaukums: UPartner
  • Iepakojums: Jā

Šī VR sejas kokvilnas spilventiņu, kas speciāli paredzētas Oculus iet.Ielīmējiet sejas pamatni Oculus Iet Austiņas, izmantojot Neilona Sprādzes stienīši.Un Neilona Sprādzes stienīši var izmantot vairākas reizes.

AUGSTAS KVALITĀTES AUDUMI: Sejas segtu lietošanas medicīnas neausti audumi kā izejvielas; Efektīvi novērš sviedru, eļļas saņemt, izmantojot uz putām, izvairīties no vairošanās baktērijas,smakas.Tādējādi nodrošinātu labāku aizsardzību jūsu Oculus Iet.

BEZ KAITINOŠAS TĪRĪŠANA:Salīdzinot ar sākotnējo putas, viens no tās priekšrocība ir, ka jūs vienmēr varat nomainīt, nevis noslaucīt tos ar alkoholu, kokvilnas pēc katra izmantot.Patiesībā,tas ir daudz tīrāku, nekā lieto alkoholu un vairāk higiēniska.

NAV JĀUZTRAUCAS PAR to, DALOTIES AR CITIEM: Ne vairāk jāuztraucas par koplietošanu jūsu VR-Oculus iet, lai citi atkal.Šī seja pad ir piemērots VR pieredzi veikalu,cilvēkiem, kuri bieži koplietošanas VR ar saviem draugiem, vai cilvēkiem, kuri viegli sviedri,tauki.Ne-audumi var tur sviedriem un eļļas off.Tāpēc,ne baktēriju augšanu, ādas infekcijas, ne smirdošs smarža.

krāsa: Balta

Materiāls: Kokvilna

Mēs izmantojam medicīnas neausti audumi kā izejvielas.

Saglabāt sviedri un eļļas off.

Tāpēc nav ādas infekcijas un smaku.

Jūs vienmēr varat izmantot jaunu katru reizi.

Ne vairāk jāuztraucas par sviedriem un dalīties ar jūsu VR-Oculus Iet Oculus Meklējumos

Say goodbye, lai noslaucīt jūsu VR ar alkoholu, kokvilnas,nākt un saņemt savu ērtu putas.

Pakete Ietver:

50 gab. vai 100gab x Vienreizējās lietošanas sejas sedz

2 x burvju nūjiņas

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti