Elektromagnētiskās indukcijas pudeli, aizzīmogošanas mašīnas, alumīnija folijas capper Medicīniskās Plastmasas Pudeles Vāciņu Sealer Aizzīmogošanas Mašīnas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pārtikas plastmasas sealer, capper, dappen zobu, freons r134a, 8460T, šķīstības ierobežojumi, savienotājs r134a, alumīnija folijas virtuves, vakuuma sealer ar sūkni, klp machin.

    €55.08 €57.97
  • Modeļa Numurs: 65IU56
  • Materiāls: HGF6U6

Parametrs:

Produkta Nosaukums: Indukcijas, aizzīmogošanas mašīnas

Spriegums: AC 110-270V

Jauda: 0.8-1.2 W

Darbības frekvence: 30±5%

Blīvējuma diametrs: 20-100mm

Produkta svars: 0.8 kg

Elektriski, atmiņas funkcija: Jā

Mums ir ASV/ES/UK/AU plug par šo produktu

Motīvs:

1.Portatīvo All-In-One mašīna.nav tāpat kā citas indukcijas mašīna, kas ir darbība panal un hermētiķi daļa ir atdalīta

2.Panelis ir vienkārši darboties, plug and play, pārkaršanas aizsardzības ķēde.Vara indukcijas spoles, augstas efektivitātes, zema patēriņa

3.Visu-apkārt dzesēšanas caurumi, kas nodrošina ātrāku ventilācija un siltuma izkliedi ,kas neļauj īssavienojumus, ko izraisa motora pārkaršanu.

4.Indukcijas plate, kas izgatavoti no tīra vara spoles padara iekārtu darboties efektīvāk

5.Mikro-dators vadības režīms, elektroniskās atmiņas funkcija, regulējams stūres

Ievads:

Princips elektromagnētiskās indukcijas apkures ir tas, ka augstas frekvences strāva iet caur inductor spole un izveidotu magnētiskā lauka, kad magnētiskā lauka līnijas, kas iet caur foliju materiāls, kas uzreiz rada lielu skaitu maza virpuļstrāvas, tāpēc, ka ātrgaitas self-apkures padarīs alumīnija folija uz alumīnija folijas kompozītu sol izkūst, pēc tam sasniegtu mērķi, hermētiķi.

Bezkontakta aizzīmogošanas mašīnas, uzreiz ražo siltumu ar elektromagnētiskās indukcijas, alumīnija folijas, kas tiks kausēts pudeli.

Šis rokas indukcijas aizzīmogošanas mašīnas, ko izmanto farmācijas, ķīmijas, pārtikas, dzērienu, kosmētikas, smērvielu un citām nozarēm, plastikāta stikla un citi vērtspapīri ar konteineru plombēšanu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti